Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013: A napenergia éve Magyarországon Az elmúlt néhány évben számos ország bőkezű támogatási rendszert léptetett életbe a megújuló energiaforrások, köztük a napelemes áramtermelés elterjesztésért. Németország, Olaszország, Spanyolország hatalmas, 10-20 évre…..
"Dániában 2013 elejétől nem engedélyezett az újépítésű ingatlanokba  olaj- illetve gázfűtést telepíteni.  2016-tól a meglévő ingatlanok tulajdonosainak sem szabad új olaj és gázkazánt beépíteni, folyamatosan más fűtési módra kell átállniuk. Ehhez az állam…..
Az Áram Ára Nem, nem, soha! 2013.03.27 11:41:38
  Gondolatok a rezsicsökkentés margójára Megszületett a döntés – a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hatályon kívül helyezte a Magyar Energia Hivatal elosztói engedélyes áramcégekre vonatkozó, rendszerhasználati díjakat rögzítő határozatát, és új…..
 Szeptemberre készül el az egészségügyi akcióterv – jelezte a minap egy interjúban Réthelyi Miklós nemzeti erőforrásokért felelős miniszter. Hogy mit fog tartalmazni a koncepció, arról ma még keveset lehet tudni, ám a közelmúltban felröppent hírek szerint, az…..
benon 2010.06.26 02:30:08
@egyedi: ez lenne a genetika? valahogy az az érzésem, hogy inkább nettó baromság