Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fox66

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük el, hogy valakit az éjszaka közepén előállít a rendőrség – az előállítás oka itt most közömbös, legyen mondjuk garázdaság, vagy éppen egy szimpla országúti ellenőrzés során felmerült probléma. A gyanúsított viselkedhet tisztelettudóan vagy éppen trágárul a rendőrökkel, lehet nő vagy férfi,…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Fox66 2009.08.11 09:22:15
Igen furcsa Sanyci levele, ilyenről még eddig soha nem hallottam. Az még oké, hogy a rendőrök fényképezgetnek, biztos megvan az okuk rá, bár nem hiszem, hogy ők szoktak matricát ellenőrizgetni, maximum besegítenek, ha teljes, pihenőbe terelős ellenőrzés van. Sebességet meg inkább…..
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
autózz! Tanúskodni szívás 2009.06.05 11:41:00
APS valószínűleg ha teheti, ezután messziről elkerüli azokat a helyzeteket, ahol esetleg később tanúskodásra lehet szükség. Főként a rendszer hibája, hogy az embereknek elmegy a kedve a jószándékú információ adástól, mert még a végén az járja meg, aki csak jót akart. Ti…..
A biztonsági cégek tevékeny alkalmazottai sokszor nem épp határtalanul magas intelligenciájukról híresek. Ha emellé adódik egy adag erőszakosság, akkor már csak egy szikra kell, hogy robbanjon az elegy. Ezúttal Kekecke pattintotta ki ezt, még jó, hogy zárva volt a kocsiajtó.…..
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
Az emberi jogok helyzetét hazánkban leginkább egy löszös folyóparthoz tudnám hasonlítani. Folyamatosan erodálódik, ám igazából senkit sem érdekel ez a folyamat.Emlékszem még azokra a naiv, boldog időkre, amikor a Beszélőben Kőszeg Ferenc és társai – például Somogyi…..
Fox66 2009.03.10 21:11:41
@wmiki: Nem tudom neked mi a foglalkozásod, de nem hiszem, hogy ez alapján kéne megítélni téged és ezáltal minden hasonló foglalkozást űzőt. Azt hiszed minden zsaru szemkilövő és erőszakoló? Utóbbi jelzővel egyébként is vannak némi gondok.
Nyilatkozataid olyannyira elfogultak, mintha a rendőrök minden állampolgárban téged látnának és emiatt minden állampolgárt ellenségüknek tekintenének.
Fox66 2009.03.11 07:16:26
@pitiáner: Pontosan mely bűncselekmény törvényi tényállását sikerült kimeríteni?
Proszektúra Egyenes beszéd 2009.03.03 17:33:00
Miközben Tatárszentgyörgyön egy a rasszizmus elleni néma tüntetéssel felérő temetés zajlott, közben jó szívvel gondolhattunk arra, hogy Bencze főkapitány úr immáron sokadszor nyugtatott meg bennünket, hogy közel állnak a megoldáshoz.  Mármint annak kiderítéséhez, hogy…..
Fox66 2009.03.04 07:29:24
Kedves Proszektúra!

Olvasva egy-két korábbi bejegyzésedet nekem valahogy nem a fent megjelölt definícó (kérlelhetetlen egyenesség) jutna eszembe erről a blogról.
Többször pellengérre állítottad már a rendőrséget, ami persze nem egyszer hibázott már, kár is lenne ezt tagadni.
De ezzel kapcsolatos írásaid leginkább azt tükrözik, hogy fogalmad sincs egyes általad írd konkrét problémákról.
Innen-onnan összeszedett információk alapján írsz egy blogbejegyzést - mondhatni ítéletet - olyan dolgokról, amit nem csak, hogy nem ismersz teljességében, hanem sokkal inkább a felületesség sejlik fel a leírtakban.

Nekem pl. fogalmam sincs merre tart a nyomozás, de ha lenne és én lennék Bencze helyében, akkor sem mondanék semmi konkrétumot a nyilvánosságnak. Talán azért, mert azt nem csak a "hírre éhes" és mindenhez értő emberek hallják, hanem azok is, akik éppen "célkeresztben" vannak.

Persze sokkal fontosabb lenne, hogy TE konkrétumokat tudj, mint az, hogy a tettesek ekőkerüljenek.

Ha meglesznek, gondolom az lesz a következő blogtéma, hogy nem ők voltak és az igazságszolgáltatás, élen az ezerszer átkozott rendőrséggel, megint tévedett és ártatlan embereket hurcol meg.
A gunyoros,mondhatni szatírikus írás, mint a boncmester szikéje vág, csak éppen össze-vissza vagdalkozik.

Kedvenc írásom itt a "Zsanettet megerőszakolták a rendőrök". Na az is egy jól sikerült kis bejegyzés lett. Csak úgy hemzsegett a "tényektől" és az elfogultság egy cseppet sem világlott ki a "kérlelhetetlen egyenesség" által vezérelt írásból.