Regisztráció Blogot indítok
Adatok
douglas p

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
douglas p 2007.03.24 22:37:42
A Napkelte stábja már nagyon el van szokva attól, hogy valaki "face to face" a pofájukba mondja a "tuttit".

Két dolgot nagyon fontosnak tartok a mai Napketével kapcsolatban:

1. Közpénzen (azaz az én pénzemből is) a Napkelte stábja kvázi poltikai funkciót valósít meg évek óta, az egyetlen, elméletileg közszolgálati adón. Abban, hogy ez az ország ott tart ahol tart, kurva nagy része van a médiának - jelesült Orosznak, Aczélnak, Verebesnek, Havasnak, Jakupcseknek etc. Ma reggel az ún. újságírók fel voltak háborodva, hogy valaki ellent mert mondani nekik.

A Baki gyakorlatilag bohócot csinált magából akkor, amikor ezzel a biblai, kávéházi értelmiségi dumával jött, hogy Orbikát hogy lehet Krisztushoz hasonlítani. Kérdezni nem kérdezett,csak kommentált, pedig az lett volna dolga, hogy kérdezzen.

Verebes meg miért tesz úgy, mintha ő egy semleges valaki lenne . Hát kurvára nem az. Teli pofával évekig röhögött a fideszeseken és oltotta őket. Akkor most mit akar?

2. Egyébként a Verebes ma délelőtt az Moldovátol, balodlaról kapta a másik felütést (inkább egy bal csapottat), amitől azonnal le is feküdt a porba. Ott állt az a szuszogós kövér ember, egyedül a véleményével, mert a Moldova lesavazta Kóka "Succesful" Jánost. Már azt sem tudta kinek nyaljon. Igaz, a Moldovát sem fogják egy darabig a Napkeltébe hívni.

Komolyan mondom, néha úgy érzem, mintha ismét1982-ben élnék. Primitív, nyelveket távolról sem beszélő emberek ("szpeciál advájzor", ugye - Bős-Nagymaros kapcsán, ami a nemzetközi jogászok állatorvosi lova)osztják az eszet Nyers Rezsőről, Kádárról, Apró Antalról és társaikról, akik tulajdonképpen faszák voltak, csak ezt mi nem érthetjük.

Szerintem az "Orbán vs. Sváby" után ez volt az utóbbi idők legviccesebb médiacsemegéje. Habár nem hiszem, hogy Verebes ettől elmegy kvízshowt vezetni.

Egyébként szerencsétlen Sváby még ahhoz is tehetségtelen.........