Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
Peter1 2009.02.24 22:02:31
@Hrzrasn: Oké, igazad van, idézőjelben kellett volna írnom. Arra gondoltam igazán, hogy sok emberben még ez a gondolat él. Az autókat technikai téren sokat javították, jót tett nekik A GM nagyobb szerepválallása. Valóban más kontinenseken más néven árulják ezeket az autókat, de én Európára értettem.
Peter1 2009.02.24 22:05:17
@papa33: Ez pedig úgy lehetet, hogy amikor ilyen akciók voltak, azt a finanszírozó, a dealer és az inportőr együtt csinákta. A meghírdetett törlesztők árkatekgóriákra vonatkoztak, ha drágább (felszereltebb) gépkocsit válaszott az ügyfél a törlesztőrészlet feljebb ment. A reklámokban mindíg a legjobb dolgok vannak meghírdetve. Az általad említett akció is ilyen volt.
Peter1 2009.02.26 08:28:42
@Hrzrasn: Előre mondom, hogy minden autót a saját kategóriájához kell hasonlítani. Itt van például az Epica. Nagyon szép formatervezés és nagyon jó motorok (6 hengeres benzines és 4 hengeres diesel-ek, ezek elől keresztben vannak beépítve mnimális rezonanciával)).
A Captiva melynek a testvére az Opel Antara (német, általában tisztelt autógyártó), nagyn jó felszereltésgel, töredékért a konkurenci hasonló autóinak. Mind a kettő autóra vonatkozik, hogy jobb vagy legalább ugyanolyan vezetési élményt nyújt mint a konkurencia autói.
Az új Aveo, amit az átlag embernek fejlesztettek ki.
Jön a Cruze, mainek a formavilága az elős képek alapján nagyon tetszik, új motorokkal stb....
Ezeket nem csak azért írom, mert Chevrolet értékesítő vagyok, hanem mert így gondolom. Fentebb már írtam, hogy biztos van szebb, jobb autó, de nem mindegy, hogy milyen áron. Számomra is van olyan autó ami nagyon tetszik.
A szervízoldalról pedig:
1. nincs több probléma ezekkel az autókkal, mint a többivel.
2. Ezt is leírtam már: 5 év garancia a Lacettire, valószínű, hogy azért mert az autók jók. Mikor as a Ford, a VW, Seat (sorolhatnám még) 5 év garanciát az autóira? Bárki akinek gondja akadt a fent leírt problémákkal, biztos vagyok benne hogy garanciában megoldották neki.