Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mizi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hivatalos közleménynél egy héttel hamarabb írtuk meg, hogy a nagy múltú Elle magazin a Hearst Sanomához került, miután kiadója az Adoc-Semic végelszámolással megszűnik. A Sanoma oldalán azonban a közlemény kiadása után számtalan glossy magazinos vezető poziciót hirdettek…..
mizi 2011.02.10 21:12:41
@megadeth1: szerintem nem VassViràg tàvozàsàval zuhant a magazin. Lehet màr akkor szarban volt a kiado vagy egész egyszerüen nem fizette meg az embereit? Tovàbbà, hiànyolom a felsorolàsodbol a példàkat.
"rakat helyesiràsi hiba" ? szerinted ezt melyik magazinban nem követi el a korrektura ellenére?
" tàrgyi tévedések"? most mire is gondolsz konkrétan?
a felvezetö utolso soràt lehagyni - az tördelési gebasz, de ez is elöfordult màr kismillio magazin tôrténetében...
Egész egyszerüen a kiado baszarintotta el - az ö hibàja , hogy ellehetetlenitette az ELLE magazint...nem feltétlenül a szerkesztöket kell szapulni... làttàl màr màs orszàgokban kiadott ELLE-t is amugy?
(Mert történetesen a francia is hemzseg a hibàktol, ràadàsul a nyomda (ott) heti rendszerességgel félrenyomja az egész magazint.)
Egyébként nem egy nagy volumenü magazin à la base. Attol tartok a Sanomànàl majd belehuzzàk az egyenruhàba és nézhetünk, ha vadul elkezd a Cosmopolitan szintjére süllyedni...
A Hősök visszafele mozog, az Airbourne zavaróan tolvajkodik, Rihanna kevés sikerrel próbál visszatérni a kívánatos nő imidzshez, az Overkill szar, Jimi Hendrix találkozik a visualizerrel, Avril Lavigne elsőként nézi meg Csodaországot, a Wolfmother meg csak rokkol. Ezen a héten is…..
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..
mizi 2010.01.27 09:30:28
@zombizan: niem ierteni mitmond niemérteni :)
de Sade márki Martinique 2010.01.21 19:59:00
Martinique is csak olyan, mint a többi. Süt a nap, kék a víz, giccses a naplemente, egy barna bőrű pincérlány rummal locsolgatja a torkom, gyanítom, némi baksisért a farkamra is jutna belőle. Ennek ellenére egyedül aludtam. Ma búvárkodtam és a szivárványszínű halak között…..
"Mondhatja erre bárki, hogy a kínai császár udvarában minden hercegkisasszony fehérre kent arccal sétálgatott. És hogy ott ez volt a szépség jele. De mondok erre én is valamit. Bármilyen bájosnak is tűnt a többi udvarhölgy fehérre festett arca, azért a tudat, hogy a máz…..
A fenti mondatot A műkincsrabló barátja barátja (nem, nem elírás) kapta az arcába nem olyan rég, amikor körbefotózta a Nemzetbiztonsági Hivatal előtt parkoló taxit, aminek láttán természetesen előkerült maga a személyfuvarozó kisiparos is. Igazából már régóta gyűjtöm a…..