Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burjas

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
Szombaton, 11.-én, a költészet napján megint akciózott az Index: profi költők, amatőr költők és repperek reagáltak versben a nap poltikai, tudományos és bármilyen eseményeire ebben a poétikus percről percrében. (Aki lemaradt volna az egészről, itt megnézheti, hogy nézett ki…..
Nem elég a kormányalakítás, annál is durvább hetünk lesz, ami ráadásul egy reggaenappal indul. Vagyis Reggie-nappal. Vagyis bele se akarok gondolni, ez iszonyatos.Csak mert megérdemlitek: mellékelve sünshine reggie képi megjelenése.Bizony. :)Üdv:Bbt..
Lass Témahiány 2009.02.24 18:22:00
                  ..