Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malmipal

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tarlós által erőltetett leendő fővárosi lobogó sokakat a radikális jobboldal ma használatos, illetve egyes, még radikálisabb múltbéli mozgalmak egykori pártzászlóira emlékeztet. Ez a zászlóterv lényegében egy időben látott napvilágot azzal a fővárosi javaslattal, hogy…..
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Amikor már azt hittük, hogy a Gréczy Zsolt-féle vídiázást  - "Amikor néhány napja azt írtam, az országnak és a baloldalnak Gyurcsány Ferencre van szüksége, ez ma hatványozottan igaz. Egy vidia keménységű pártelnökre"í - egyszerűen képtelenség überelni, egy…..
malmipal 2009.03.30 14:20:44
Én azt ajánlanám Bodor Pál és társai figyelmébe, hogy az erkölcsben és a jogban, ha úgy tetszik, Isten és ember előtt, nem ad alapot a bűn alóli felmentésre a bűnösség beismerése. Max egy kis enyhítő körülmény a kemény büntetés kiszabásánál. Az se ok a felmentésre, hogy más is elkövetett már hasonló erkölcstelenséget. Ez még csak nem is enyhítő körülmény. Aki az egész világon évezredek óta érvényesülő ezeket a szabályokat figyelmen kívül hagyja, azzal nehéz megegyezésre jutni.

A 2006-os események idején is írtam, hogy a kormányzati semmittevés két éven át - itt és most a gazdaság szükséges karbantartásának elmulasztását értem alatta – szándékos és kárt okozó tételes hivatali visszaélés volt. Tételes hivatali bűncselekmény volt az is, hogy nem történt meg a költségvetés állapotának az őszödi beszéd részletességével való közlése a választópolgárokkal a választás előtt. A hazugság legalább ennek a két bűncselekménynek az elkövetését szolgálta. Ez a magatartás nem a politika, hanem a köztörvényesség kategóriájába esett.

A szerintem megfelelő eljárás kezdeményezése csak formálisan megerősítette volna az érintettek pozícióját, hiszen borítékolható volt, hogy a parlamenti többséget alkotó társak nem függesztik fel a közvetlen érintettek mentelmi jogát. Így csak a PR lehetett az eszköz az évezredes szabályok hangoztatására. A szokvány média viszont nagyon Bodros volt és némi kivétellel - az is maradt. Talán a blogok majd elhozzák a sokoldalú tájékoztatás aranykorát. Fújnak is már rájuk erősen a hivatásosok…
Egy módja van csak annak, hogy elkerüljük az előrehozott választásokat, miután senki sem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. Ezzel a módszerrel ráadásul nem csak megtarthatjuk az MSZP bázisát, hanem megnyerhetjük magunknak a látens Fidesz-szavazókat, a radikális és…..
malmipal 2009.03.29 18:36:21
@Peter252:

Tévedsz, Peter52. Nem tandem, hanem triumvirátus. Gyurcsány, Szilvássy, Bajnai - jósdai támogatással.
Licitálást imitálok egy interaktív elméletszövevénnyel:
A szövevény vezérfonala: A hatalmat nem szabad átengedni!
Sólyom menni készült.
Gyurcsány valóra váltja minden elképzelését.
Sólyom maradt.
Zajlik a B terv...
Mixture SOS 2009.03.19 10:47:00
   VEGYÜLJÜNK                                                                            …..