Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chouchou

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 15 táncfilm klisé című cikkünkben már kiveséztük, hogy pontosan mit is kell tudni a táncos filmekről, de nem árt az ott felsorolt téziseket pár példával alátámasztanunk. Direkt maradt ki a Dirty dancing és a Flashdance, ennek ellenére most homorítok egyet és peckesen…..
A Forbes magazin felmérése alapján a tavalyi évben a legtöbbet Gisele Bundchen kereste, összesen 24 millió dollárt. Második helyen Heidi Klum áll 9,8 millió dollárral. Őt a képzeletbeli dobogó harmadik fokán Kate Moss követei, aki 5,3 millió dollárt zsebelt be. Adriana Lima 4,8…..
Az érzékszervi marketingben utazó magyar Mood Media megkutatta, kitalálta öt budapesti és öt vidéki Nike bolt háttérzenéjét. A helyszíneken egységes zene szól, mely az arculatnak megfelelően ritmusos, sportos, magasabb ütemszámú dalok válogatását jelenti - írtuk meg múlt…..
chouchou 2009.02.24 14:42:23
@periplaneta plumbum: amon tobin és bonobo nekem is jó, ahogy a singas project vagy éppen a koop is. lehet, a nikeban is szól kevésbé "közzene", de ez ebből az 5 számból sajna nem jön le. egyébként kíváncsi lennék akkor már, h a mammutban ki csinálja a zenét? :) valaki tudja?
chouchou 2009.02.24 15:03:11
@periplaneta plumbum: ha logikusan végiggondolom azért kell valaki, aki "zené t csinál", mert 1: ha egy cd-t pakolgat az eladó minden nap, akkor egy idő után saját magának ás gödröt. majd a vevőknek, dögunalom. 2: jogdíj 3: az a szerencsétlen üzletvezető lehet, hogy tudja mi kellene a boltjába, csak nem tudja hol keresse (kvázi ki az aki épp olyan zenét játszik). 4: nem tudja ellenőrizni, h az x boltjában ugyanaz szól e. de okos vagyok, tyű
chouchou 2009.02.24 15:20:05
@periplaneta plumbum: most azon gondolkodom, milyen zenei stílust találjak ki neked, hogy mondjuk össze tudj belőle tenni a netről csak egyetlen napi zenei anyagot? :) mondjuk legyen egy japán éttermed.... haha (a többire meg nem is válaszoltál,pedig a net meg a jogdíjak még köszönő viszonyban sincs...