Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csöpp (the one and only)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„M.-né minden alkalommal valósággal kifacsart az ágyban, és nem azért, mert rossz házasságban élt” – forró sztorival törjük a jeget. Peti arról mesél, hogy M.-né, a jelentős korkülönbség ellenére, tisztességesen kivégezte az ágyban. A talpraesett, nagyszájú…..
Csöpp (the one and only) 2012.02.15 14:12:31
@JOKKA21: Amíg így gondolkodsz ne is várd, hogy olyan lányba botlasz, aki nem striciként bánik veled. És tudod, hogy miért? Mert megérdemled, ha így állsz a nőkhöz...
  A szilveszteri fogadalmakkal általában az a gondom, hogy soha nem átgondoltan tesszük, hanem az ünnepek alatti sok evés, ivás, bulizás megcsömörlesékeként, hisz az önmegtartóztatásunk is ünnepel. Egyébként is az önmegtartóztatás egy állapot, nem pedig egy tulajdonság,…..
Csöpp (the one and only) 2012.01.31 09:20:57
Elnézést a hatásvadász címért, de hamarosan meglátjátok, hogy nem véletlen! Tavaly nyár óta használok BB krémeket és mint sokaknak, nekem is szerelem volt első látásra. Amit érdemes róluk tudni, hogy többfunkciós termékek: hidratálnak, táplálnak, egy könnyebb alapozóéhoz…..
Csöpp (the one and only) 2012.01.04 11:43:37
FASZKIVAN! blog Rázd a fejed! 2011.12.29 17:00:00
Te mit látsz?..
Csöpp (the one and only) 2012.01.02 10:30:46
A pesszimista az alagútban a sötétséget látja, az optimista a fényt, a realista a vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...
Csöpp (the one and only) 2011.12.23 13:24:18
:)
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására. A baranyai megyeszékhelyről az út - busszal - kb. 1-1.5 óra.Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a…..
Csöpp (the one and only) 2011.12.12 13:52:26
FASZKIVAN! blog 51 2011.11.29 12:29:00
A fenti képen látható nő 51 éves. A neve Gillian McKeith, híres televíziós egészségguru. Amolyan SóbiNórbi brit kiadásban. A vegetáriánus életmód igéjét hirdeti. Egészségesen táplálkozik, bogyókat eszik és rendszeresen sportol. Több diétás és táplálékokkal foglalkozó…..
A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába,…..
Nu, Eric nekiesett a boszorkányoknak, mint Szent Pál az oláhoknak, de megszívta, mert a főbanya megvakuzta az agyát, és tisztára törölte a táblát, Eric meg azt sem tudja, fiú-e vagy lány (fiú, nyugi). Jasonból párducembert akarnak eszkábálni a redneck alakváltók, Sookie foga meg…..
Tegnap délben megszületett a legnagyobb csoda az eddigi életemben: Dániel (3820g/50cm).Apás szülés volt. Tiszteletem minden anyukának az elviselt fájdalmakért! Ezt szerintem - persze csak ha lehet - minden apának át kellene élnie, mert egyébként elképzelhetetlen, ami a szülőszobán…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény ember és a felesége, aki babát várt. Nem is akármilyen babát, hanem egy csodálatos fiúgyermeket. Így éldegéltek egy picinyke házikóban boldogságban, békességben. Volt azonban egy csúf, gonosz vasorrú banya a falu végén, aki…..
...idegen szám sms-visszahívást kér. Gondoltam sosem lehet tudni, felhívom. A srác torkaszakadtából ordít a telefonba:- FIÚ LETT TESÓ! FIÚ LETT!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁ...!!!!!- ööö... tudom, hogy fiú lesz. (más hirtelen nem jutott eszembe)- ... - nagy csend, elnézést kért, majd…..
Csöpp (the one and only) 2011.09.29 13:51:27
:D
Talán a véget nem érő várakozás, talán a munkahelyi feladatok torlódása miatt, úgy érzem mintha enyhe depresszió tüneteit tapasztalnám magamon (fáradtság, antiszociális hangulat, stb...). Bár amikor a kis családommal vagyok, valahogy gyorsabban megy az idő, és nem érzem ezt.A…..
Tegnap elmentünk a 4D-s ultrahangra. Ez mindkettőnknek egy felejthetetlen élmény volt. A vizsgálatot végző orvos nagyon barátságos volt. Miután megtudta, hogy még ismeretlen számunkra a gyerek neme, ezt nézte meg elsőként. Az eredmény: fiú! Nagyon örültünk, hogy a 26. héten…..
Azt mondják, hogy várandósan a kismama nehezebben tanul, mert a pocakjában fejlődő baba elvonja a figyelmét a tanulásról. Ráadásul a memóriája sem ilyenkor a legeffektívebb. Ha ez mind igaz - márpedig a Picur beszámolói szerint igen -, akkor dupla elismerés jár a Picurnak, mivel…..
Mostanában elég sokat lehet hallani a hírekben a szakszervezetek otromba és demagóg tüntetéseiről. Alapvetően a huzavona azért megy, hogy a korkedvezményes nyugdíj állítsák vissza és lehessen továbbra is 40 évesen nyugdíjasnak elmenni és a nagy semmit tevésben rommá…..
Csöpp (the one and only) 2011.06.16 13:55:16
A Kölök mostanában eléggé aktív lett. Sűrűn mozog, ami a kismama szerint elmondhatatlan érzés. Ez már nem az a bizonytalan "pattogó" érzés a pocakban, mint eddig. A kismama elmondása szerint ez most olyan, mintha egy tompa kockát forgatnának meg néha a pocakjában. Fura,…..
apuka.blog.hu 19. hét - A tahó 2011.05.09 11:35:00
Tegnap egy korábbi vonattal jöttünk fel Pestre, hogy időben hazaérjünk. Eléggé sok cuccunk volt - anyáinknak köszönhetően - főként különböző ételek, ami egy kisebb hadseregnek is elég lenne. A feleségemnél egy kisbőrönd és kistáska volt, míg én az óriásbőrönddel…..
Ha neked is tetszik a nők feneke fölött találhatókét kis gödröcske, akkor   Klikk a fenékre a többi képért!..
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
Csöpp (the one and only) 2010.09.15 15:17:56
@plüss_Teknős:

"A házasság intézményét nem temetem, és szeretnék egyszer feleség lenni, adott esetben a házasságkötésnek megadni a módját, de nem egy, a rokonok szájíze szerinti hacacáréval."

Mi is most szervezzük a mi esküvőnket, és csak attól függ, h mi lesz a végeredmény, h TI milyennsk képzeltétek el. A rokonság csupán osztozik a boldogságotokban, ezenkívűl semmi közük a TI nagy napotokhoz.

"És - ez sajnos nagyon anyagiasnak tűnhet, valószínű az is - de ha megszervezi a pár az egész ünnepet úgy, hogy igyekszik a legtöbbet kihozni belőle, akkor jól esne, ha a meghívottak is a zsebükbe nyúlnának."

Ez tényleg nagyon anyagias megközelítése az esküvőtöknek. Nálam nem ezen van a hangsúly, persze nem mondom, hogy egy esküvő szervezése alatt nem a pénz az egyik legfontosabb szempont... De nálunk például nem lesz menyasszonyi tánc, mert nem azért megyek férjhez, mert pénzt akarok gyűjteni.

@atpijkamo:

"Azért menyasszonytáncból nagy része vissza kell jöjjön, ha nem több."

Mivel a menyasszony-tánc egy nagy lehúzás, ezért akinek esze van az az esküvőre szánt 10-20 ezer forintot 2 részre osztja és egyik lesz az ajándék, a másik meg a táncra a pénz.

De ezen felül sem jön vissza.
Nekünk max. 60 fő lesz, semmi puccos cucc, semmi limuzin, meg csokiszökőkút... csak egy étterem és buli. És így is csak a kaja+pia 600ezer lesz.
És akkor nem beszéltünk semmi másról...
Szóval nem igazán jön vissza. Jó esetben a fele vagy 3/4-e.
Csöpp (the one and only) 2010.09.15 15:59:01
@Balance Of Power:

A Miénk :D
Véleményt mondhatnak, de minden úgy működik, ahogy mi elképzeltük. Ez a MI napunk lesz, ők velünk ünnepelnek...
Persze, ha tehetnék, akkor valószínűleg a saját ízlésük szerint szerveznék meg... :D
Csöpp (the one and only) 2010.09.15 16:01:43
@plüss_Teknős:

Hát igen... igazából nekem is megfordult már a fejemben a szűk családos esküvő is. De én szeretném a barátaimat is ott tudni, és szeretnék hajnalig bulizni a számomra legfontosabbakkal :D
De igazából a kiscsaládos is nagyon meghitt, nekem az is szimpi :D
Ma este a Tv2-n néztem a választási műsort, egy ideig. Kurva idegesítő volt Várkonyi Andika és Azurák Csabika szerencsétlenkedése. Össze-vissza mekegtek, egymás szavába vágtak, Bochkorné pedig sokszor egy épkézláb mondatot nem tudott összerakni. Olyan sokszor, hogy az már…..
Csöpp (the one and only) 2010.04.12 13:50:10
@Omaha: Te tényleg minden szart elhiszel mindenkinek?... pff...
FASZKIVAN! blog Hírdetőtábla 2010.03.13 00:07:00
Gyerekkoromban sok időt töltöttem vidéken. A nagyszüleim Debrecen mellett laknak egy kisvárosban. Egy időben jártunk kamillát és gombát szedni, majd később biciklivel jártam horgászni a kanálisok partjára, ahová a nagyszüleim közül valamelyik mindig elkísért, hogy ne…..
Csöpp (the one and only) 2010.03.30 12:03:48
@borovi: Itt nem a hosszú vagy rövid i a lényeg... hanem az, hogy mennyire jó volt gondtalannak, fiatalnak lenni és nagyikkal tölteni a nyarat!
Teljes egészében egyetértek veled P.!
N. "A bunkóságtól két diploma sem ment meg" címet adta a posztjának, de egy kicsit segítsetek nekünk, mert mi nem találjuk a bunkóságot. A mi értelmezésünkben a fiú randizott egy lánnyal, ott kiderült mindkettőjük számára hogy nem passzolnak, ezért elkezdett nála egy…..