Regisztráció Blogot indítok
Adatok
casablanca

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyban az általam imádott dekorálás, süti sütés, és ajándékozás mellett talán az álmodozás a legjobb dolog!Az OurFashion szerkesztői most pont ezt szeretnék kihasználni. Kaptok egy feladatot, miszerint válogassatok össze maximum 10 kívánságot és szerkesszétek össze…..
Már-már tűkön ültünk, úgy vártuk Jimmy Choo számunkra is elérhető H&M kollekcióját. Hát megérkezett, és szerintem nem okoz csalódást, a természetesen főként cipőkből és táskákból, de emelett ruhákból is álló minikollekció. Hamarosan (november 14-től) végre…..
casablanca 2009.10.20 21:03:17
OurFashion A zseniális Alix Grés 2009.03.04 20:12:00
A feladatot kiadták, a redőzött ruhák gyűjtése az öltözködés kezdetétől napjainkig. Bevallom, először nem nagyon volt kedvem jobbra-balra hajtogatott tógákat rajzolni, de ahogy egyre előrébb haladtam a történetben, igazán érdekes dolgokra akadtam. A kedvenc felfedezésemet…..
casablanca 2009.03.05 17:07:11
A milánói divathéten mutatták be, ezt a Dolce & Gabbana RTW 2009 őszi-téli kollekcióba tartozó Marilyn Monroe arcképes ruhát, amit fazonra természetesen az '50-es - '60-as évek ihletett.  Alapvetően nem szeretem a fényképpel feldobott ruhadarabokat, főleg akkor nem ha a…..
OurFashion MACmánia képekben 2009.02.24 11:52:00
Nem is untatlak vele benneteket - szerintem már a könyökötökön jön ki az áradozásom a MAC kollekcióiról, így beszéljenek helyettem a képek.A Hello Kitty vonal díszesebb Kouture része 1-2 hónapon belül kerül a boltokba Swarovski berakásos púderkompaktokkel és kristályfityegős…..
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..