Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanyiG

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..
SanyiG 2009.11.24 14:41:04
A balesetet szenvedett biciklis, ha bizonyíthatóan vétlen az ütközésben, vagyoni és nem vagyoni kártérítésre jogosult. A kerékpáros jogi ügyekre specializálódott ügyvéd, Nagy Péter szerint a biztosítók újabban akár milliós összegeket is hajlanók fizetni, hogy elkerüljék a…..
SanyiG 2009.07.03 13:01:15
@MekkMester: Ez így van.. furcsállom is.. legalább általános iskolában 1-2 órát foglalkozhatnának vele hivatalosan is.. bár lehetséges,h van már ilyen:)
A múlt heti, 10x-es tarifaemelés után újabb brutális vodás anomália bukkant fel. Zsolt egyszercsk arra lett figyelmes, hogy lekapcsolták a mobilnetét, mert állítólag áprilisban 70 ezer forintot kattintott össze ötgigás csomagján túl. A technikai elhárító kollégának nem volt…..
SanyiG 2009.06.30 13:37:53
@Kőmíves Kelemen:
MIndenhol van Wifi? és ingyenes? ezt nem mondanám..Ilyet csak a BP centrukus emberek mondanak, akik néha elmennek siófokra..