Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HolocaustBusiness

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
HolocaustBusiness 2007.04.09 06:17:17
HolocaustBusiness 2007.04.09 06:17:58
comment:com Petőfi a B-középben 2007.03.29 11:44:00
Szepesi György, 15 millió magyar sportriportere betöltötte nyolcvanötödik életévét. Éltesse az Alkotó, üzenjük neki mi is, innen Bukurváraljáról (Bukarest neve két pohár vörös után). A nagy idők nagy tanúja nem tudjuk, hogyan éli meg a mai kerti törpék lihe-loholását a…..
HolocaustBusiness 2007.03.29 19:49:55
Idézet a kuruc.info-ról:
"A kezdetek emlékezetesek. Agárdi Péter, Gellért Kiss Gábor és a fideszes Szadai Károly, Kövér László kebelbarátja, nagy egyetértésben elhatározták, hogy véget vetnek a Kondor-érának, ugyanis abban azért nem zsebelhettek be korlátlanul pénzeket. Ami nem jelentette, hogy ne sikkasztottak volna milliókat.

Aki nem hiszi, ellenőrizze, hogy a Hewlett Packard cég miért nyúlt le minden tendert a rádióban. Szadai Károly Mucsányi Marianna balliberális újságírónő férje, és a „rendszerváltás” előtt az MSZMP KB egyik kutatóintézetében dolgozó Kövérnek nem csak egykori kabinetfőnöke volt, de utcaszomszédja is.
A nagy hangon kommunistázó, apród kinézetű fideszes demagóg főmotyogó, aki titkosszolálati miniszterként nem hogy megtisztította volna a szolgálatokat a régi bolsevik rend gazembereitől, de még újakat is hozott oda, mint a kékfényes Szabó László nevű komcsi tévés zsaru fiát, akit egyenesen kabinetfőnökének tett meg, jóváhagyta a Magyar Rádió kuratóriumi elnöksége fideszes alelnökének Such-barát tervét.

Ezután kidolgozták azt, hogy miként vegyék rá Orbán Viktort a tervük támogatására. Az egyre jobban leépülő Fidesz-vezetőnek bemagyarázták, hogy az interregnumnál, vagyis a tényleges elnök nélkül vezetett Magyar Rádiónál minden jobb. Még egy Schmidt Mária-barát Such György( ex-Magyar hírlap, ex-Magyar Narancs) is. A „kisebbik rossz” – érveltek.

Orbán bekapta a csalétket, amit még azzal is megízesítettek, hogy a Fidesz is nagyot lophat a Magyar Rádió új székházának építési bulijából, amelynek a kivitelezője Demján Sándor vállalkozó lesz. Amiből persze semmi nem lesz, ugyanis a Fideszt az MSZP nem csak személyzeti politikájában rázza át, de akkor is, amikor a közösnek indult zsákmány szétmarcangolására kerül sor.

Such azután a nyár végén (így is törvénytelenül, tegyük hozzá - a szerk.) elfoglalta hivatalát a Bródy Sándor utcában. Elnöksége legelső napján hozott első intézkedése a koalíció szemében a legnagyobb tüske, Lovas István eltávolítása volt a Vasárnapi Újságból. Sőt, Such ostoba buzgalmában a megtörhetetlen Lovas „kedvéért” az egész jegyzet műfaját kiirtotta a rádióból.

Jellemző, hogy a jobboldali média egyik (ma) legnagyobb Fidesz-talpnyalója, Bencsik András az egész esetet kishírben tálalta. Csak nem fog szembe menni „vezénylő tábornokunkkal”, Orbán Viktorral, aki személyesen adta ki a Fidesz-kurátoroknak, hogy szavazzanak Suchra?

Such azután kitiltatta a hagyományos felekezetek legnépszerűbb igehirdetőit. A munkát a Vasárnapi Újság új főszerkesztőjére, Belénessy Csabára, a Kalasnyikov-hangsúllyal beszélő volt munkásőrre bízták, aki persze teljesített.

A Vasárnapi Újság lezuhant, hallgatottsági adatai azóta is hétpecsétes titkok.
Ezt követően tovább rugdalták ki és hallgattatták el jobboldali újságírókat. A Fidesz pedig asszisztált a kirúgásokhoz.

Cser-Palkovicstól, a Fidesz alszóvivőjétől a Magyar Nemzet meg is kérdezte, hogy mit szól Lovas István eltávolításához, és a jegyzetnek, mint műfajnak a kiirtásához. A fideszes szóvivő azt felelte, hogy ő „műfaji kérdésben” nem illetékes. Ez annak a Fidesznek a hangja, amelyik az Antall-kormányt anyázta annak egyetlen rendes tette után, nevezetesen, amikor géppisztolyokat szállított titokban Horvátországnak.

Most azonban Such tovább lépett.
Kidobta szegény Bőzsöny Ferencet, a legszebb hangú bemondót, majd azt a Kondor Katalint, az MR korábbi elnökét hallgattatta el – vagyis elvették tőle műsorát, a Névjegyet –, aki az ellene indított ballib össztűz után nagyon megpuhult. Ügynökmúltja feszegetésének kezdetétől egyetlen ballibet sem távolított el. Ott maradt Nej Györgytől kezdve Váradi Júlián át Szikra Zsuzsáig minden radiszadeszes újságíró. Pedig Such bebizonyította, hogy a kirúgásoknak nincs munkajogi akadálya.

Kondorról a Magyar Nemzet azt is megírta, hogy Gyárfás Tamás ajánlatát is visszautasította. Nem vállalta, hogy a Nap-keltében a hét egy napján műsorvezető legyen. Ekkora lehetőséget miért dobott vissza?

A Fidesz persze nem gondolta, hogy Such már most kimutatja foga fehérjét. Sőt: azt hitték, még a választásokat is kiegyensúlyozottan vezeti majd le. Röhej.

Most persze hallgatnak.
Pedig Such a pofájukba robbant. A cafatokat most nyelhetik.
A rádiót pedig saját kárukra cseszhetik.

Utóirat:

A vén Belénessy Csabát több pécsi barátunk látta nem egy alkalommal totálrészegen bolyongani Pécs belvárosának girbe-gurba utcáin a jobboldal leggyávább újságíróheréjével, Csermely Péterrel. Akkor már mindenki tudta, hogy Belénessyre nagy karrier vár a jobboldalon.

Meg is kapta a „konzervatív” Lánchíd Rádió igazgatói stallumát. Arról a rádióról van szó, amelyik NB II-es edzőkkel és kutyakiképző mesterekkel folytat mélyreható konzervatív beszélgetéseket. Belénessynek és Csermelynek csak egy a fontos. Az, hogy unalomrádiójuk ne váltsa ki a ballib sajtó haragját. Nem is váltja, mert olyan távol áll a Lengyelország szívét, lelkét és fület meghódító, valóban konzervatív lengyel Radio Maryjától, mint Belénessy Tőkés Lászlótól."
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..