Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Chimpo

21 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest. Maxer3dUnlimited. Ja. Jé. Buddha...3an csakmegoldjuk.Életképtelen életképek elnéptelenedett véges léptek elkényeztetett széles lények véletlenszerű véres kések ..
 Plutarkhosz, a Kr. u. 2. században élt görög író így számol be a Taigetosz-hegyhez kötődő szokásokról: ?Az újszülött csecsemővel apja nem rendelkezett, hanem karjába vette, és elvitte a Leszkhé nevű helyre, ahol a törzsek vénei összegyülekeztek és megvizsgálták…..
"Ne legyetek már ilyen sznob tinipicsák!" (Én)"Kinek képzeled magad hogy sznob tinipicsának hívsz? Nem is ismersz!" (L/14/útban JATE fele)"Pont úgy viselkedtek mint a sznob tinipicsák." =D "Attól hogy úgy  viselkedünk még nem vagyunk azok…..
Sun Szeged City bugyrai 8 days 2010.04.18 04:27:40
 Hey Lazarus!We have only 8 more days to live by nowListen to me, heed my callwatch me come and watch me gothat's my rise and fallI have an urge for love, unpleasant neednothing satisfies, not even weed Hey Lazarus!We have only 7 more days to live by nowOn my way I met a lot of…..
 Drograzzia a JATE-klubban - 14 fiatalt előállítottak 164. flexsnake 2010.03.01. 01:59Az egyik oka, hogy ma illegális a marihuána az, hogy az 1930-as években a gyapottermesztő farmerek sikeresen lobbiztak a kendertermesztők ellen, mivel konkurenciát láttak bennük.+a legnagyobb…..
Az ünnepek alatt a bennem uralkodó érzések gondolatok:Szerettem volna ha a barátaimmal tölthetem el az egészet, a partykat mert nem kellett otthon lennem, saidot mert adott papírt amikor kellett, tirpát mert emelte poharát amikor kellett...-_-nem kell hogy emlékezz én vagyok a krónikás…..
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Johnny Chimpo 2009.12.28 13:11:26
@Kocsari Antal: pfff...kocsari antal...haljál meg mert károsítod a világomat
0.95 még jó...1.01 már nem...mert ha mondjuk 1.05-6-7x20 az már 1-1,5...az pedig mínusz. Sehogy se jó ez :) februárig kéne szereznem befektetőket...150Eft...de ha összejön...akkor már nem nagyon kell aggódnom...vagy vmi ilyesmi :D és az ilyen kis mérési hibákból következik az hogy…..
yoyoyo...éjj..éjj....én csak ülök it a gép előtt nyomkodok színes gombokatnekussoltass engem haver mert feltárom a gyomrodatablakon távozok a betörő már ajtón kopogtataz éjszakai szélben szál hajam szépen loboghatmióta leszoktam a cigiről sokkal többet dohányzokhollywoodban…..
Sun Szeged City bugyrai twiztid 2009.11.20 00:57:00
 oldanom kell hamar egy akksis mptré lejátszót és nyomulhatok megint fülessel !!! :D:D:D OH YEAH zura lösz :D közbe meg megy az osztogatás...:Dwáááá nem tudok kimenni cigizni...wááá..
Az időt az ember találta ki. Az égitestek mozgásához kötött fogalmat hozott létre amihez viszonyulhat, viszonyíthat. Az időt az ember teremtette.18 éves lettem...végre...elkésni a saját születésnapi tivornyámról és ezzel kirekeszteni egyes embereket belőle nem rossz dolog,…..
kész vége ennyi leszarom nemérdekel. megszületett a döntés. az elkövetkező 1-2 hétben valószínűleg annyira szétcsúszom amennyire csak lehet, mostmár az se számít hogyan miből mivel miért...najó a miértje talán még említésre méltó is lehetne de azt is teljesen fölösleges…..
tegnap este belvárosban mászkáltam a legtöbbet, intézkedtem alapoztam mivel nem volt pénzem később az old timerben megrendezett születésnapon inni, szal inkább bekábszereztem az utcán ingyen és úgy indultam neki de végülis fél 2ig bírtam azt hiszem abszolúte nem éreztem magam…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Sun Szeged City bugyrai Romantika 2009.03.14 20:49:00
A szex jó...a csoportos szex is jó...igaz ebben az esetben nagyjából elvész az intimitása a dolognak...de azért még jó. Megismertem életemben az eddigi legcsodálatosabb lányt...keresve sem találnék illetve nem is kívánhatnék jobbat...rendkívül vonzó, intelligens, tudja mit akar…..
Sun Szeged City bugyrai Rasszizmus 2009.03.09 14:04:28
miért van az hogy youtube hemzseg az olyan videóktól amiken cigányok vernek mindenkit és mégsem szabad beszélni róla??? milyen SZAR ország ez milyen SZAR GYÁVA emberekkel??? az agresszív kötekedő verekedő cigányokat(mellesleg az ugyanilyen magyarokat is) kíméletlenül meg kéne…..
Sun Szeged City bugyrai MO 2009.03.08 17:24:42
Magyarországon elég sz*r a helyzet...akinek nem "üzletember" az apucija vagy luxuskurva az anyucija, elég nehezen teremt magának egzisztenciát...a mai társadalom olyan selejthulladék "gyermekek" tömegét termeli ki akik nem képesek normális emberi kapcsolatokat…..
Sun Szeged City bugyrai I doser 2009.03.04 16:01:42
Hogy miket ki nem találnak. Találkoztam már drogpótló fűszerkeverékekkel, és egyéb anyagokkal...de nem voltak az igaziak.Az Idoser lényege hogy hanghullámokkal stimuláljanak meghatározott agysejtcsoportokat...magyarán olyan frekvenciák zúgnak amik baszakodnak a fejeddel. Ellenben ez…..
Sun Szeged City bugyrai Jateklub 2009.03.01 12:59:01
 A híres hírhedt Jate klub közkedvelt szórakozóhelye lett sajnos mindenkinek...SmokeBreak éjfélig ingyenes lett...ergo 23:59-ig bárkit aki zsebelni, kötözködni esetleg melegedni akar beengednek különösebb kivétel nélkül. De ráférne már a helyre egy új festés, ugyanis kezd…..
Sun Szeged City bugyrai Vmi ilyesmi 2009.02.24 12:45:51
Mostmár legalább értem h miért "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa"....boldog az, aki full tudatlan, nem látja, és nem is érdeklik az ilyen nagyobb átfogó gondolatok, csak a saját kis világában él, leköti a felkelek-csinálok vmit-elvagyok-lefekszek…..
Régebben örültem hogy uramisten mennyi embert ismerek de aztán rá kellett jönnöm hogy nem is laknak sokan piciny "városunkban". Bezzeg Bp-n részegen üvöltözheted az Andrássy úton azt hogy buzi vagy és le se szarnak, de próbálnál meg fikázni KerekPöröc előtt másnap…..
Én szeretek szívniNem oldja meg a problémákat nem tünteti el őket és az általános világi "rosszat" csak a perspektívámból...lényegében segít hogy egy kicsit ne kelljen a bajaimra gondolnom.Mostanság ha megkérdik hogy vagyok mivan velem csak annyit mondok ne kérdezd mert…..
1 nap, 0 pénz, 0 bevétel, sok cucc...Holnap el kell költöznöm de nem tudom még hova. Próbálkoznék...de már nem tudom mit hova merre meddig és legfőképp miért? Minek küzdjek? Azért hogy legyen egy közepes állásom és békében elhunyjak az 50es éveim végén? Nem…..