Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakszeg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívül tanulságos írás a mai, melynek szerzője egy édesanya, aki egyrészt érthető módon rendkívül büszke a lányára, aki külföldön is megállja a helyét, másrészt emögött a büszkeség mögött számomra érezhető némi fájdalom is amiatt, hogy nem lehet együtt a család. Azt nem gondolom, hogy a magyar…..
Új nap, újabb Klubsarok, melyben ma is a három megjelenő archív poszt jelenti az alapot, persze ez nem azt jelenti, hogy másról ne lehetne beszélgetni. Ugyanakkor szerintem a mai három történet (Tilmir első svájci jelentkezése, egy Japánból érkezett poszt, valamint egy írás…..
csakszeg 2013.07.25 10:07:07
@tanato: Én a kifulladás jeleit nem a határátkelés témakörére értettem, hanem a Határátkelőre! Annak idején, parázsló viták mentek itt és tényleg nagyon érdekes volt. Volt egy extrém agyament banda, de velük nem foglakoztam, néztem, olvastam a normális emberek, normális megnyilatkozásait. Jött egy konszolidálódási időszak, viszonylag kevés baromsággal és meglehetősen sok normális dologgal. Én ezt nevezném a boldog HÁ időszakának. A való életben a határátkelés problémaköre egyre több embernek, egyre fontosabb dolog lesz, a téma egyre inkább felértékelődik (sajnos ). DE: a HÁ mostanában a szememben sokat veszített a jelentőségéből. Kellene valami, ami kimozdítaná ebből a "napi rutinná" laposodott dologból! Valahogy fel kellene villanyozni, még mielőtt teljesen elszürkül. Nem pocskondiázni, nem fanyalogni akarok. Nem szándékom senkit sem sérteni, bántani. Kellene valami friss fuvallat!
csakszeg 2013.07.25 10:23:57
@diggerdriver: Más érezni egy ( vélt vagy valós ) problémát és más dolog, hogy képes vagyok-e rajta változtatni. Attól félek, hogy nincs meg hozzá a szükséges képességem. Indítsunk el egy folyamatot közösen ( nem kettőnkre gondolok, hanem mindenkire ), abban a reményben, hogy együtt többre mehetnénk.
Nem mindenki nyugatra megy – kezdte írását Jani haverja, aki első látásra egészen különös helyen keresi a boldogulást: Albániában. Egy olyan országban, ahol (szerzőnk szerint) tejből van a tej, ahol a család szent és ahol a nyugdíjasok a nyugdíjemelés ELLEN tüntettek. Szóval…..