Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BalintK

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány ősztől minden egyes téglát megadóztat. Az Ytong kedvezményt élvez. Retteghetnek a téglaépítésű házak és lakások tulajdonosai. A kormány ugyanis ősztől várhatóan bevezeti az ingatlanokat sújtó újabb adót, a téglaadót. Az ingatlantulajdonosoknak téglánként 2…..
sorok között Kilóra vett GDP 2011.12.30 15:26:00
Elképedve vettem tudomásul amikor Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásában képes volt rezzenéstelen arcal ecsetelni a növekedési prognózisát, amit Matolcsy György még el sem készült növekedési tervére alapozott. Igen arra a növekedési tervre amelyhez Matolcsy a közönség…..
Vadállatok és kutyák százait gyilkolta le eddig egy ész nélkül megépített öntözőcsatorna az Alföldön. Fábiánsebestyén mellett részben EU-pénzből valósult meg a Donáti öntözőfürt rekonstrukciója. A vízelvezető csatorna alját műanyag fóliával bélelték ki, ami…..
BalintK 2011.12.18 21:08:09
@hirokin: Hinnyehunnya.
Egy jóbarátom mondotta egyszer, ott ér véget a demokrácia, amikor a jegybank elnökét is a kormány adja. Itt még nem tartunk, de az alelnökök már Viktort szolgálják (ő jelöli ki őket) és nem tudni, ezeknek hármuknak milyen jogkörei lesznek. Ezt még megfejelték az IMF…..
BalintK 2011.12.17 21:33:03
@Afterburner: Demoseztmér?
BalintK 2011.12.17 21:44:20
@Afterburner: Értem. Demosteztmér? :) Az FNY egy furcsa képződménye a US democracy-nak. Más kor, más világ. Jelenleg sok államban azon megy az agyalás, hogy nincs -e nem lesz -e hasonló faszakodás náluk, mint itt Orbiborbi és a csipetcsapat művel.
Ne gyere ilyenekkel, mert ez nem fasza. Azért sem, mert a magyar emberek - még az amerikaiak sem - tudják értelmezni és a helyén kezelni. Az alkotmány az más lenne, de akkor is: más világ.
BalintK 2011.12.17 22:39:06
@nu pagagyí: Én Smitpalira szavazok!
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
BalintK 2010.12.29 20:22:41
Sziasztok, Szórakoztató Barátim!

@Chaoyang: Szerintem min 1996 óta létezik médiatörvény. A baj, hogy ez a mostani nem médiatörvény, hanem a hatalom rekvirálásos, populista részegedése. Jó helyen vagy Kínában, szívből kívánom, hogy sok ismeretlen - nem magyar politika befolyásolt hívő barát - látogasson meg, költözzön hozzád az örökkévalóságig, és a helyettünk is szívjatok együtt abból a bódító okosságból.
Asszaszinok egy 15. századi perzsa miniatúrán Él egy egészen furcsa kép az asszaszinokról a köztudatban, ami nem sokat változott az elmúlt több száz évben: "Az egyszer megízlelt paradicsomi gyönyörűségre való vágyakozás…..
BalintK 2010.02.04 23:17:55
@Osthanes: Yap.
BalintK 2010.02.04 23:19:00
@blist: Hát még nincs vége:) Szerintem a lényeg még hiányzik.
A gumiméhecskések után azt hittem, nem ér már meglepetés. Tévedtem. "Ezen a hétvégén rendezzük meg hagyományteremtő céllal az I. BalatonátCsúszást. Jégszörffel, jégvitorlással, síléccel, korcsolyával, szánkóval, kite-ernyővel, vagy bármilyen kreatív járművel…..
BalintK 2010.02.04 23:09:42
@tudatlanvagyok: Szega. Akkor rallizni fogunk haverom. A kommentelők nagy része meg aludja a téli álmát.
BalintK 2010.02.04 23:13:43
@Mr. Acid: OHYEAH
BalintK 2010.02.04 23:15:49
@Pivoblog: Megfelelő körültekintéssel és a hülyék kizárásával nem az.
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
Paródiák Konteo - Petőfi halála 2009.08.26 08:00:00
Mi történt Petőfivel 1849 július 31-én Segesvárnál? A "hivatalos" álláspont szerint elesett, mi, konteósok azonban nem érjük be ilyen egyszerű magyarázattal!Aki esetleg fel szeretné eleveníteni Petőfi életét, az elolvashatja itt, mi azonban csak a kérdéses napra…..
Van úgy, hogy az ember elvéti a ritmust. Nagyon igyekszik lazának látszani, „hé haver, nagyon nyomom”, de közben csak arra figyel, hogy nehogy elrontsa a lépéseket. Ráadásul csak később szólnak neki, hogy már elmúlt 1934, és már rég nem szoktak szombat esténként…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
BalintK 2009.04.13 14:13:46
@BalintK: Ha ezeket a pénzeket értelmesen osztanák szét megfelelően teljesítő cégek között, akkor azok adó stb bevételével összehasonlítható lenne a Szigetből származó bevétele???
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
A színházból kifelé jövet nézem, mit nézem, bámulom a hússá elevenedett édenkert mozgását. Ütemesen jár, önálló céllal, és mindent alárendel az evolúciónak. Tökéletesen hajtja végre feladatát. Pontosan azt teszi, amire tervezte a mindenható, amire formálta a…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..