Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csécsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Felhasználók! Az első olyan foci-vb kezdődik el június 11-én, amelynek az összes mérkőzését élőben nézhetitek az Indexen! A Magyar Televízió közvetítéseit a Sport Gézán adjuk, ahol a meccs mellett visszajátszásokat, statisztikákat is nézegethettek, sőt folyamatosan…..
csécsi 2010.12.26 13:37:01
@gezapeti: hülyeség az egész
A Blikk még mindig angol bulvárlapoktól átvett macákat pakol a címlapra, csupa Debbie, Susan, meg Emilly a vöröstéglás brit sorház előtt, a pubban vagy a Buckhingham Palota slozijában. A Színes Bulvár Lap viszont végre bevállalta, ezentúl magyar nők lesznek a lapban, csepeli…..
A Magyar Nemzet már megint megmondja, mit kell gondolnunk a magyar médiáról. Hát persze, ha jól nevelt konzervatív polgárok vagyunk, rögtön annak kell beugrania, hogy itt aztán baloldali médiafölény van, Orbán Viktor helyett ráadásul nem csak Gyurcsányt nyomatják a tévék, de ott…..
comment:com Fábry a Szeszélyesben 2007.03.25 23:10:00
Van ez az Antal Imre-emlékműsor, Szeszélyes a címe, nem tudom, ki nézi, de jobb, ha nem is tudom. Kicsit olyan műsor ez, mint annak idején a Leg Leg Leg-ben az az örökmozgó, amit a feltaláló maga hajtott kézzel, szóval mindig kell bele rakni néhány jócsajt, Südi Iringót, meg…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..