Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dogen

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy legalábbis a magyar miniszterelnök alaposan félreértette és túlgondolta, amiket Trump mondott neki telefonon...
Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László) Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a…..
Amikor megrendül az igazságos világba vetett hit… …azt mire használja a kormány? A menekültellenes hangulat felerősítésére. Az idegengyűlölet táplálására. A megnyugtatás helyett további feszültségkeltésre. Tudhatja-e bárki, hogy ki vagy kik a felelősek a Párizsban…..
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
Humoros gyerek ez a Barózó Józsi, és nem felejt. Elnökségének meghatározó momentumai lehettek az Orbánnal megszerzett tapasztalatok, így nem hagyhatta ki, hogy utolsó közös hivatalos aktusuk alatt ne törölje bele cipőjéről a kutyaszart, mintha humorbonbonba lépett volna…..
Dogen 2014.09.14 19:43:05
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Levél a Méltóságos Kormányzó Viktor Főtitkár Úrnak, a tekintetes lakályába, vagy ahol egyébként lakozik, az Állatkert mellett nemsoká két sarok, fel, a Várba (szabadítsuk ki Stancsicsot!) Méltóságos Tekintetes Főtitkár Kormányzó Elvtárs! Mély elszánással és…..
A piacok félelmei beigazolódtak, Matolcsy lett az új Simor. Az armageddon viszont egyelőre várat magára, forint legalábbis még van. Az elemzőket nem lepte meg az új jegybankelnök személye, hiszen már hetek óta szinte biztosra vették, hogy Matolcsy lesz a befutó. Egyelőre a piac…..
Dogen 2013.03.02 15:41:41
Az egyszeri magyar ember megy az úton, valamikor 2010 áprilisában, egyszer csak elhalad mellette egy szekér, és mit ad "isten", hát ki ül a szekéren, ki hajtja a lovakat? Hát maga a megváltó Orbán Viktor. Az egyszeri magyar ember odakiált Orbánnak. - Hé, Orbán Viktor, hát…..
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
Üdv rovatunk hűséges olvasóinak! Leadtam a jelentésemet, a lektor jóváhagyta, leirtották a vírust a gépemről, visszatérek mexokott tevékenységeimhez. Ezévi elcsúszásaim (menet közben két embert elhelyeztek a témámról, és nem tudtam pótolni őket) mián az szokásos év végi…..
Dogen 2013.01.01 13:20:04
Miközben a kereskedelmi tévék már gőzerővel készülnek az őszre, mi még a nyári esős debilizmusba nyúló napjainkat éljük. Enci és Marcsi megint megkergült, ezúttal azt találták ki, hogy Hajdú Péter kedvéért Budapestre hozzák Shakirát, aki vonaglik egy picit a forgó óra…..
Dogen 2011.08.01 07:03:56
Varánusz Orbi óriás lett 2011.06.25 06:02:00
Veszekedtem a kisfiammal,mint törpével egy óriás:- Viktor, ne kalapáld a bútort!Viktor, hova mégy, mit csinálsz?Jössz le rögtön a médiáról?!Ide a tollat! Nem szabad!Rettenetes, megint ledobnádaz erkélyről a Bulgár urat?!Hiába szidtam, fenyegettem,nem is hederített…..
Dogen 2011.06.26 06:43:38
@Weöres Dániel:
Az élet mindig sivár. A lelkünk és szellemünk az ami megtölti tartalommal. A te lelked és szellemed még egy üres sörös üveget sem tudna megtölteni semmivel.
BonFire blogja Tűzkarika 2010.09.20 16:43:00
Előszó   Már nagyon régen találkoztam ezzel a tutoriallal, és sajnos elfelejtettem könyvjelzőzni, ezért amikor később kerestem, de nem találtam, az hittem, örökre elveszett számomra. Egy véletlen keresés azonban kidobta, így örömmel csaptam le rá. S mivel azóta, hogy…..
BonFire blogja Új témák a blogon 2010.05.16 19:05:00
Úgy döntöttem, hogy kicsit kibővítem a blog profilját, és több dologgal is fogok foglalkozni. Történetesen a zenével, mert a Photoshop mellet az a szívem másik csücske. Van néhány zenei program, amelyek kiválóak ugyan, de magyar tutorial ritkaság hozzájuk, még eredeti nyelven…..