Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furasrac

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba FUCKYEAH: Bad Santa! 2012.09.04 10:37:54
nagyfater nem rossz arc! ..
furasrac 2012.09.04 22:59:05
Subba Papika for prez 2012.07.21 21:59:00
71 éves bácsika hogy kizavarja az interet kávézót szemétmód megtámadó két takonygombócot. Je. ..
Levél érkezett: "Tisztelt Vastagbőr blog!Érdeklődéssel olvastam május 22-i bejegyzésüket. Megjegyezném, hogy azon magyar családok egyikében nőttem fel, melyek nem csupán tankönyvekből tanulták a történelmet, különösen a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcolt…..
furasrac 2012.05.24 00:02:44
@Secnir: Nem hely, de fogalomnak tekinthető... Értjük, mit mondasz, de kissé szőrszálhasogató vagy. Hogy a fogalmat meg lehet-e járni: Ld.: "megjárta a poklot".
Ráadásul a Bibliára hivatkozva!A Magyar Kurír elnevezésű katolikus hírportál november 10-én röviden írt arról, hogy online is megnézhető a "Míg végül semmi sem marad" c. játékfilm a szcientológiáról.Ezt…..
furasrac 2011.12.14 23:22:25
@Pletyi: Ja, ott van pl a Hegyi beszéd (az Újszövetség "főszereplőjétől"): "Ha jobb kezed visz bűnbe, vágd le és dobd el!" - tiszta humánum... :-) amúgy tudjuk, h nem szó szerint kell értelmezni.
Érdekes böngészgetni a netet. Talál az ember fényképeket, például.Hogy ezt hol találtam? Hát itt...Szócska László úr SZT-tiszt volt, Budapesten dolgozott, 1943-ban született. Értelmiségi volt, diplomás titkosügynök.   Aztán itt a következő kép:A kép forrását…..
furasrac 2011.03.15 00:20:17
@Molnargoreny: szerintem (ezt nem győzöm hangsúlyozni, mert nincs rálátásom a titkosszolgálatok múltbeli/mai működésére, de amúgy valszeg egyikünknek sem) bizonyos termelés fölött egyszerűen KELL az ipari kémkedés elleni védelem. Hangulatjelentéseket meg írogatott eleget a pártbizalmi, meg az önjelölt súgók, nem kellett ahhoz hivatásosnak lenni.

@eMM2: OV és kormánya -szomorúan mondom- láthatólag ugynolyan nagyívben tojik ránk, mint rossz emlékű elődeik. Mikor Zlinszky professzor úr sírva könyörög, hadd segítsen, hogy ne kelljen az AB-t baszogatni, de csakazértis... Mikor lexikonnyi törvényeket egyéni javaslatként adnak be, mert elég egy arcot égetni, és a pártfegyelem MINDIG működik... Fog még a 10gyerekes kisebbségi nagyobb súllyal szavazni, mint 3 adózó állampolgár! (elgurult a gyógyszerem, bocs.)
Most aztán hamar megláthatták a naiv Fidesz-szavazók, hogy néz ki az a híres rendcsinálás. Már az rendkívül fura volt, hogy Orbán miért ragaszkodik az enyhén szólva is kétes múltú és jellemű Pintér Sándorhoz, aki már első belügyminisztersége alkalmával is kétes…..
Volt tegnap egy hosszabb cikk az origo.hu-n az új egyháztörvény-tervezetről.Elengedi a bizniszegyházak kezét az államNincs benne említve a szcientológia, de a cikkből nyilvánvaló, hogy mi lesz a sorsuk...
furasrac 2010.10.15 13:04:16
(Ha mégis, a nappaliba biztos nem tennéd ki.)..
Vámpíros filmet csinálni mostanában trendi dolog, ezt már a Steven Seagalos kritikánál is megemlítettem. De vajon Lucy Liunak mennyi romlott tavaszi tekercset kellett enni ahhoz, hogy ő is jelentkezzen egy vámpírvadász szerepre? Mert megtette és megkapta a szerepet. A Rajzás az a…..
A magyar szcientológia egyház idén is küldött karácsonyi üdvözlőlapot minden parlamenti képviselőnek. Itt lehet megcsodálni:   A nagy igyekezetből ismét láblövés lett. Egy náluk kissé régebb óta létező egyház legnagyobb ünnepére Hubbard-idézettel kedveskedni kissé…..
Péntek délután van, ne is álmodjatok róla, hogy valami vértől fröcsögő, cafatokra tépős, kopaszmercises posztot kaptok. Bali bűne annyi volt, hogy szerette volna minél előbb szabaddá tenni az utat a szemből érkező autós előtt, cserébe az meg ráhúzta a kormányt. Jófej.…..
furasrac 2009.11.21 10:29:24
@Marcellusca: OFF: Az, hogy egy mondatban szerepel az "anyuka" szó, még nem anyázás. Ezek szerint tényleg nem tanított meg olvasni, szomorú.
Egyik pofon a másik után ezen a héten az egyháznak...Előzmények a blogon:Első tárgyalásÖsszefoglalóJavasolt ítéletForrás: BBC NewsA bíróság bűnösnek találta a "Párizsi Hírességek Központja" nevű szcientológia egyházi szervezetet csalásban,…..
Mai sztárunknak olyan aranyos kis naív arca van, hogy még nagyanyád se kiabálná a tévé előtt , hogy "vigyázz Rex mögötted" ha gonosz kéjes vigyorral közelítene az Alpok legnépszerűbb német juhásza felé. Sasha az a naív hős, de ha felidegesíted akkor biztos egy…..
furasrac 2009.09.28 13:37:30
@TomGambler: (Egy évvel később is OFFolva) ha a judo Neked leegyszerűsített aikido, akkor valamit nagyon félrenéztél! Grapplingben ALAP, h a judohoz konyíts vmennyire, míg kitalálhatod, pl. MMA-ban hány aikidos mozdulatot láthatsz... (mindamellett az aikidot is nagyra becsülöm.)
Bonjour! Bonsoir! Háthát... 2009.05.12 01:52:00
Megírom ezt a bejegyzést miközben elszívok egy cigit... Nehéz lesz, mert a cigit már szívom, de a gépelés már nem oly gyors.Egy hete van suli... és a magyar cigim is elfogyott. Merthogy két héttel ezelőtt otthon voltam. Hihetetlen jó volt, de nem mondom el mégegyszer azoknak, azt,…..
furasrac 2009.07.05 13:55:47
Rájöttem! Vadászgörény 2009.06.17 11:37:00
A vadászgörényt egyre szívesebben tartják házikedvencként, minden fajtája megtalálható az állattartók között, az ezüst színűtől az albínóig. Ezt a manapság különlegesnek és aranyosnak tartott állatot sokan szeretik babusgatni, levágják a körmét, kitisztítják…..
Úgy érzem sikerült tartósan kimozdulni az egy hónapig tartó holtpontról. Múlthéten -1 kg, ezen a héten ismét újabb mínusz, így vagyok jelenleg 115 kg, gyakorlatilag napra pontosan egy év alatt 16 kg tartós fogyás. Az elmúlt két hétben nagyon sokat segített a kettlebell,…..
Sziasztok, tudom, rég írtam...Ez azért van, mert kicsit nagyobbat akartam írni nektek, de mindig közbejött vmi. (Színház, mozi, koncert, bulik de ezekről később.) Valamint igen, lusta is vagyok.Szóval életem itt nem ment át túl sok változáson. Kivéve talán azt, hogy az estéim…..
A Gyóntatási kérdéssor úgy tűnik, átlépett egy határon.   Ezt írta dr. Szikinger István:   Tisztelt Blogger !   A Magyarországi Szcientológia Egyház képviseletében azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a "Gyóntatási kérdéssor" című anyagot az…..
Bonjour! Bonsoir! Soirée 2009.03.06 22:32:00
Azoknak, akiknek sír a szájuk, hogy nem frissül a blog, egy gyors bejegyzés.Ugyan ma is rekreációból állt a napom nagy része, ma lesz egy buli a belga házban. Remélem űberpörgés, mert már várnék vmi ilyesmit. Egyébként még mindig nincs semmi dolgom, mert a sztrájk még mindig…..
Bonjour! Bonsoir! Képek 2009.02.12 20:53:15
Hogy ne legyen olyan negatív a blog, felteszek pár képet a Luxembourgi kertről. (Tegnap napos időben készültek.)   ..