Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyömbike

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan követik el azt a nagy hibát, hogy megszokásból közlekednek, fel sem tűnik nekik, hogy megváltozott valami. Nikorene a Lágymányosi híd budai lehajtójánál szembesül leggyakrabban ezzel a helyzettel, megspékelve a szándékosan a bal oldali sávból mindenkin keresztül az alsó…..
gyömbike 2009.03.27 12:44:45
@kard73:
Ja, ha te mondod, akkor biztos úgy van.
Itt már nem a "könyvben nem emlékszem hol van, de úgy tanították, hogy"-nál tart a téma...

Te, olvastad egyáltalán a kommenteket?
gyömbike 2009.03.27 14:06:23
@Nikorene:
ha ilyen esetet nézünk, nem vitatható sztem, hogy kinek van igaza. Az egyik kis ívben, a másik nagy ívben kanyarodik. Szerinted?
Hogy mennyire volt jogos Kekecke bírsága, azt döntsétek el ti, hisz végülis szabálytalan volt, csak épp nem egészen azért kapott feljelentést, amit elkövetett, meg rá se tudták bizonyítani, így egy kis küzdelem árán megúszta a hatszámjegyű összegű büntetést. Lehet, hogy…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
gyömbike 2009.03.26 15:43:06
@agoo:
nem kell nálad lennie fél kiló aprónak... már mobiltelefonnal is lehet parkolni, egy sms-t küldessz az automata tetején lévő számra oszt annyi.