Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sundayjunkie

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívhez szóló imázsfilm készült Magyarországról. Enyhe meglepetést okozott ugyan a belbecs a szerkesztőségben, de a külcsínre nem lehet panaszunk. Véleményezés helyett (ez legyen a kedves kommentelők dolga) inkább lássuk, vajon tényleg tudnak-e a magyarok a semmiből várat…..
sundayjunkie 2011.06.13 13:00:58
@popocatepetl: ember, a "semmiből várat építeni" benne van konkrétan a filmben. ne a posztolónak gratulálj, hanem magadnak, amiért előbb jár a szád, mint hogy valamibe belenéznél, és felfognád.
A nevem Kovács Béla, otthonom az Óvilág. Ha bajban vagy, megtalálsz. És ha te okozod a bajt,... én talállak meg téged. Így kezdődik az Extropia Games programja, a magyar flashjátékfejlesztés újabb büszkesége. A Budapesten játszódó, film noir hangulatú játék műfaját tekintve…..
  "...ez olyan, mint megérinteni az eget." (Diego Maradona) Mély hangon megszólaló halk dübörgés, majd felharsanó trombiták a főtémával és velőtrázó üstdobütések óriás buzogánnyal: megvan a világbajnok. És bár az oddsok alapján a…..
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
sundayjunkie 2010.02.16 15:51:16
Azt gondolhatnánk, hogy az állatkertbe szánt állatokat csak be kell pakolni egy dobozba, és már lehet is vinni őket, csak a kicsomagolásnál lesz gondunk velük. Tévedés. Az állatszállítás igenis fontos és különös odafigyelést igénylő munka, a dobozzal együtt repkedő…..
sundayjunkie 2010.02.16 15:23:07
Az Atomix a kilencvenes évek elejének egyik legjobb logikai játéka volt. Molekulákat kellett benne összerakni atomokból úgy, hogy az egyes atomokat egymás mellé mozgattuk. A nehézséget az jelentette, hogy ha megmozdítottunk egy atomot, az a játéktérben addig mozgott, amíg falba vagy…..
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
Gyors és egyszerű (értsd: még én is végig tudtam vinni walkthrough nélkül) point-n-click játék az Abuba the Alien. A sztori a szokásosan kezdődik, űrlény jön, lezuhan, majd elindulna világot látni, ha már itt van. A különbség, hogy Abuba békés lény, ennek megfelelően nem…..
sundayjunkie 2009.09.27 13:34:50
@P.Z.: először a sünit, aztán a tejet, és akkor a vérengző öleb rábaszarint. plusz abuba says thank you :)

az első point n click amivel játszom, aza monkey island 1-2 volt, meg igazából egy valag lucasarts játék, amik a 90es évek eleje-közepe táján jöttek ki. sőt, ha belegondolok, leginkább a Dune volt az első. én mindig is nagyon szerettem őket, habár sosem voltam prímapék. de ez tényleg nagyon könnyű volt, azért pl. retardo már jobban megfingatott.
„Kicsit ugyan már régi játék, de szerintem megér egy postot a D-Day Defender” – írja Gabylondo, aki kisebb leírást is mellékelt a linkhez. „Első ránézésre sima védekezős játékkal van dolgunk, de egy-két kör után kiderül, hogy komoly mögöttes tartalma…..
Nagy rajongója vagyok azoknak a játékoknak, amelyekben mindent, de tényleg mindent kell ilyen vagy olyan módon a lehető legnagyobb távolságra eldobni, ellőni vagy bármi módon röptetni. Ezek azok a játékok, amik igazán hosszadalmas munkakerülésre nem alkalmasak, ugyanakkor a…..
sundayjunkie 2009.09.15 14:28:22
A disztrojt követelő népnek álljon itt a Vox Populi Vox Dei, ami egyszersmind a retrodizájnú játékok szép példája. Hősünk elrabolt gyereke után merészkedik be a vérfarkasok birodalmába, és puszta kézzel intézi el a bestiákat. Műfajilag kellemes platformjáték némi akcióval,…..
sundayjunkie 2009.09.04 21:42:15
@Sir Integra: jaj nemár te is tudtad h nem igaz amit írsz....szemét g*ci egy játék ez :D
Marketingcélú játékokat nem sűrűn posztolunk, de az Iron Maiden Flight 666-tal kivételt teszünk, mert magasra tette a mércét. Szórakoztató, kellemes játék, némi szemétparaszt beütéssel. A cél mindössze annyi, hogy az új turné főbb állomásain megszerettessük az emberekkel a…..
A tegnapi filmcímkereső játék posztja alatt előjött egy nagyon hasonló program, ezt linkelném ide, mielőtt eltűnik a kommentek között. Az M&M’s promójátéka, de attól még nagyon szórakoztató, ebben is 50 filmcímet kell megtalálni egy kép szereplőiről asszociálva.…..
A Monster's Den: Book of Dread elődje, a Monster's Den kiegészítője, amiben találkozunk 2 új karakterrel, a Conjurorral (varázsló), aki szörnyeket idéz az oldalunkra, hogy karaktereinket segítse, és a Barbariannal (barbár), aki a brutalitásánál fogva nagy segítség lehet csapatunk…..
Az Ultimate Tactics a békebeli, körökre osztott harcrendszerrel megáldott klasszikus szerepjátékokat idézi. És ez a legnagyobb problémája is, ugyanis lassú sodrású műfajról beszélünk, amit tovább lassít az, hogy néha felesleges klikkelésekre vár a játék (például ha már…..
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
Újabb remek kalandjátékkal állt elő a Visitor és a Reemus sorozat alkotója. A csoda címe A Small Favor, és egy csillagközi bérgyilkost játszhatunk benne. A grafika a megszokott remek minőség, játéktechnikailag pedig a játék klasszikus point-n-click, intenzív tárgyhasználattal.…..
sundayjunkie 2009.05.14 00:24:17
@kobax: nekem is, lem ugrott be folyamatosan. de az szégyen h walkthru nélkül nem ment... a kitartás, az hiányzik.
M. Peti részletes leírást küldött a Nitrome egyik legjobb játékáról, az Ice Breakerről, illetve annak folytatásáról, az Ice Breaker: The Red Clanról. Át is adom neki a szót: „A játékok lényege, hogy a jégbe fagyott és/vagy hajójuktól messze eltávolodott vikingeket kell…..
Az autós játékok szerelmeseinek kedveskedik a Drift Runners. Van ebben minden a hagyományos verseny mellett: driftelés, akadályrombolás, trükkök, amikkel pontot lehet gyűjteni, fejlesztési lehetőségek, plecsnik, badge-ek, szóval minden földi jó. Ráadásul a kivitelezés is…..
sundayjunkie 2009.03.24 10:18:17
húúúú én is de imádtam a death rallyt! emlékszem, 5.-es voltam, tavaszi szünet volt, és épp kib@asztak a bvsc gyerek focicsapatából, hazamentem, és duzzogva toltam hajnalig :D és elferdített színésznevek voltak az ellenfelek, emlékszem gene hackmanra... a micro machines sztem még mindig verhetetlen, múltkor játszottam vele, és teljesen rendben van.
„Két napja harcolok a szörnyekkel a labirintusban, és külön üdítőnek tartom, hogy nem flashes megoldással dolgozott a készítő” – írja Péter a magyar fejlesztésű Monsters in Maze-ről. Én nem vagyok programnyelv-fasiszta, de azért nem bántam volna, ha a játék…..
sundayjunkie 2009.02.23 20:45:31