Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marTone

40 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
way to kokomo síelés2011 2010.10.25 18:36:00
Már többetektől hallottam, hogy felmerült idén is a snowattack, mint alternatíva a winterfest mellett. Ezzel nincs is semmi baj, csak szerintem minél gyorsabban dönteni kellene, mert pl a winterfesten a jelentkezés határideje nov.1. és nem szeretnék azért lecsúszni bármelyikről is,…..
marTone 2010.10.26 19:18:11
Sziasztok!

Úgy érzem itt az idő, hogy utoljára én is hangot adjak véleményemnek.
Két dologról írnék:
1. Nem tudom ki mit tud/hisz a kapcsolatomról a sítáborral, de hogy mindenki mindent tudjon íme:
Van egy szerződésem velük, miszerint kivisznek cserébe én meg mixelek pár buliban. Semmilyen egyéb feltétel nincs, tehát nekem igazából nem fűződik semmilyen további érdekem ahhoz, hogy ki hova megy. Ténykedésemet egyes-egyedül az mozgatta idáig, hogy szeretek veletek csúszni, bulizni és mivel lehetőségem volt kicsit belelátni a szervezésbe, gondoltam, hogy ahol tudok segítek.
Ehhez tartozik még az is, hogy sajnálom, hogy kimaradtam a facebookos körüzenetből, nem tudom, hogy ez véletlen volt e vagy sem, igazából mindegy is...

2.Az idei helyszínválasztással kapcsolatban:
Ha jövőre merült volna fel a kérdés, hogy megint menjünk e ugyanoda, akkor én is teljesen azon az állásponton lennék, hogy NE. A fentiekből következik viszont, hogy én mindenképp a Winterfestre megyek idén. Ezen kívül nekem sem volt semmilyen bajom sem a pályákkal sem a szállással. Egyedül a buli része volt kaki, de mint ti is láthatjátok a
winterfest.hu-n, ez idén úgy tűnik máshogy lesz. Szerintem a lineup simán veri a snowattacket, de ez megint csak szubjektív.
Viszont akárki akármit is mond, qvára nem mindegy, hogy milyen programok vannak este. Nyilván el lehet lenni a szobában is, de ez a brigád, amennyiben nem szakad részekre, túl nagy ahhoz, hogy egyszerre mulasson egy szobában. Így adja magát, hogy jó az, ha van valamilyen esti hely, ahol ráadásul idén valószínűleg még jó bulik is lesznek.
Az sem mindegy, hogy milyen arcok vannak rajtunk kívül, mert nem! A snowattacken igen sok raj volt ahogy emlékszem. Tavaly is voltak de ha sokan megyünk egy helyre, akkor ott mi leszünk és nem mások:)

Részemről ennyi.
Mindenki döntésképes. Továbbra is szívesen segítek bármiben, ha tudok, de senkit nem fogok zaklatni, hogy 'mivanmár' 'miértmivan' stb
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
marTone 2010.10.01 22:43:59
@kencel: te egy pöcs vagy
de biztos mások is írták már
Először tartottak hegyikerekeseknek versenyt a föld alatt. Az Underworld Kupa útvonala részben a kőbányai bányarendszeren keresztül vezetett. Az elit férfiak futamát Buruczki Szilárd nyerte, hölgyek között Dósa Eszter volt a leggyorsabb...
marTone 2010.05.26 00:27:29
@Pretorians: a mikrofon könyörgöm, az mc-é
egy dj nem magyaráz a mikrofonba bármi van, vagy magyaráz, de akkor nem dj:)
az ilyen formák miatt.. na mindegy hagyjuk inkább, 'ez nem ciki, ez kurvagáz'
a bringázás jó lehetett
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
way to kokomo kaució 2010.02.12 18:57:31
 Na srácok visszaszereztem a zsét. Itt-ott azért volt levonás. Konkrétan a 614-es és a 804-es szobákban egy full takarítás árát vonták le, ami 2x52€, illetve Markgruber kolléga, ha minden igaz nem adta le a bérletét, ami még 5€-ba kóstált.A többi nálam van. Kinek…..
marTone 2010.02.13 14:07:26
@Medve Úr: pláne, hogy te a 614ben laktál:) de nagyon humorosak vagytok Danival :D
persze senki ne értse félre, szerintem is kurvajo volt a sielés és tényleg köszi marci az összes munkát. de azért ez para!!..
 Nos,holnap indulunk,gondoltam írok még nektek egy összefoglalót, fontos információkkal, illetve, hogy mit hozzatok mindenképp:A busz 20:45-kor indul a Planetárium elől a Népligetből. Gyülekező 20:00-kor!!!Keressetek engem, ha megérkeztetek! Én leszek a csopvez.1,…..
Legjobb tudomásom szerint 20:45-kor indul a buszunk a Planetárium elől a Népligetből.Mindenki hozzon ágynemű huzatot!!!!!!!! (lepedő+huzat)A síbérlet kaució elvileg 5€, de lehet h végül 6 lesz, kb mindegyMosogatógép és sütő random szerűen van a szobákban, ezt én sem értem,…..
ezt a videót csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlom, akik képesek elviselni a tudatot, hogy még négy napig nem ugyanezeken a napsütötte, havas lankákon fogunk csúszkálni. nekem őszintén szólva igencsak nehezemre esik...  ..
 A cím magáért beszél. Julcsi kérte, h tegyem közzé a síelős brigád körében.Írjatok neki a cinimini@index.hu címre, ha mennétek!..
A fejenkénti 100€-ból, amit a srácok befizettek 60-at kapnának vissza és 40-et buknának, viszont az üres ágyak miatt meg fejenként 80-at kéne fizetni. Azt sikerült elérnem, hogy a 40 bukót beszámítják a fizetendő 80-ba, tehát összesen csak 2x40 azaz 80€-t kell virítani.…..
"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentéseérdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni aproblémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve azadatbázisunkbannyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot…..
A félreértések elkerülése végett leírom a frankót. Andival már beszéltünk erről, neki ismerős lehet a szöveg.  Tehát: Mindenki kapott lehetőséget, hogy szerezzünk még két embert, de úgy tűnik, hogy nem fog menni. Így kénytelenek leszünk valamilyen módon a 2 üres…..
marTone 2010.01.21 15:50:11
@gyopipötyipittyompetipéter: beszéltem Mátéval, 160€-ról van szó, azt ígérte ír majd ide
Tehát a várva várt, hőn áhított és a legbelső érzelmeket is felkorbácsoló szobabeosztás javaslat:-)6os: Gábor, Bálint, Ihonvien Katrine, Lantos András, Kelemen Zsófia +16os: Gáspi, Levi, Maci, Sly, Dani +16os: Lengyel Nóri, Adri, Marci,Neményi Zsófi, Lázár Bence, Szóró…..
marTone 2010.01.20 19:42:00
@audrey-anne: Az én kedvemért senki nem fog semmit fizetni!
fentebb leírtam az álláspontom erről
Nos, nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan sikerült összeszedni a 2. részletet, jók vagytok!Ma megkötöttem a biztosításokat, de a biztonság kedvéért szükségem lenne mindenki anyukájának a nevére is.Kérek mindenkit, hogy a vasacska@gmail.com címre küldje el nekem, és…..
marTone 2010.01.14 09:01:10
@[technoviking]: hülyebuzi!:) de mert tricky tricky elnézem, h ez egyáltalán felmerült
marTone 2010.01.17 12:23:12
@✎ andi:
vagy szerzünk 2 embert vagy ki kell fizetni az üres helyek árát, ami 2x80€
sajnos már nem tudunk módosítani, mert elküldték a foglalást, marad a három 6-os egy 4-es
nincs és nem is volt fantomember, ők 10-en vannak a 10-esben + Nóri is jön, tehát ő valahol velünk fog lakni
Először is mindenkinek B.U.É.K!Itt az ideje befizetni a síelés második részletét. Erre összesen a jövő hét áll rendelkezésünkre, ezért kérek mindenkit, hogy próbálja időben (legkésőbb csütörtök estig, mert pénteken be kell fizetnem) eljuttatni hozzám az összeget, ami…..
Na srácok, csütörtökön befizettem az előlegeket! yeye          Eurót végül 283.52-es árfolyamon tudtam venni az OTP-ben, so Sly és Máté jönnek nekem fejenként egy ill. kettő sörrel:)…..
marTone 2009.11.08 14:57:53
@Medve Úr: oks köszi, bár a többit addig is megírhatód:)
ezúton is gartula az új telódhoz, hogy szuperál? ja és a tied már az új bootloaderes??magyarul tudod jailbreakelni?
marTone 2009.11.08 16:23:11
@Medve Úr: köszi!
hát úgy hogy megpróbálod: blackra1n.com-ról letöltöd a programot és kipróbálod, h megy e, ha igen, örülsz, ha nem vársz, ennyi
itt találsz step by step leírást
iclarified.com/entry/index.php?enid=5885
az unlockot döntsd el, sztem felesleges, ha úgyis t-vel nyomod
  Legújabb fejlemény: Juhász Milán (én nem ismerem, Máté barátja)1Battha Gáspár ✓2Dunay Gábor ✓3Farsang Viktória ✓4Gondár Péter ✓5Ihonvien Katrine ✓6Juhász Milán  7Kelemen Zsófia  8Klára Levente ✓9Lestyán…..
 Na úgy állunk most, hogy:   NÉV Apartman Előleg / foglaló 100 € 1 Battha Gáspár   ✓ 2 Dunay Gábor     3 Gondár Péter   ✓ 4 Ihonvien Katrine     5 Kelemen Zsófia…..
marTone 2009.10.28 19:53:25
@levencse: pardon
hiányzik még vki?
 Íme a legfrissebb infók:Biztosan lesz Nemjucilesz Hypnosis is: Jinx  fog játszani, sztem electrohouse-t, de meglátjuklesz ElectoGhetto Ster-relNVC: még nem tudom, Levi? az a gond,h már van időpontjuk a síelésre itthon... Még egyszer mondom, hogy, ha akarjuk a jó…..
 Kedves Partycampelők! Ezen a télen sem leszünk tétlenek. A legújabb Partycamp őrület helyszínei Franciaország ( Les Orres) és Olaszország( Mondolé). Mindenkit szeretettel várunk, aki velünk közösen, a megszokott hangulatban, szeretné meghódítani a francia illetve olasz…..