Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faparaszt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mozdonyvezetők és a Vasutasok Szakszervezete sem csatlakozik a sztrájkhoz Nem csatlakozik a Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ) és a Vasutas Szakszervezet (VSZ) a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) szervezetei által április 30-ra hirdetett sztrájkhoz.   A MÁV…..
Faparaszt 2009.04.18 11:52:22
@BKV figyelő:
"De annyit jó ha tudsz, ez egyelőre csak a két másik szakszervezetről szól."
Akkor miért az a címe a posztnak, h egyedül maradt a VDSZSZ? Vagy az egész országban csak ez a 3 szakszervezet van? :o

"Nem fogok magyarázkodni, nem fogom neked elmesélni, mi a különbség, és nem magyarázom meg, mi az a hír. A bulvárt se nagyon ismered..."
Te inkább ne, az asszem mind a kettőnknek jobb lesz. Már így is kijöttél a sodrodból. Ejnye ... xD

"Megyek is tüntetni! ;)"
Csak nyugodtan:
www.vsz.hu/: " Felhívás!
A Vasutasok Szakszervezete Elnöksége (gyk.:ez nem a VDSZSZ) felszólítja alap- és középszervezeteiben, rétegszervezeteiben és az országos testületekben tevékenykedő összes tisztségviselőjét, hogy a 2009. április 18-án Budapesten, a Kossuth téren a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége által meghirdetett demonstráción személyesen vegyenek részt."

Úgylátszik ez már nem csak a VDSZSZ-nek szúrja a szemét...
Faparaszt 2009.04.18 13:06:46
@petya.bacsi: Mondom NEM csak a VDSzSz-nek...

@BKV figyelő: A jelenlegi állás szerint se maradt magára :D
Én nem hibáztatlak semmiért, csak elmondom a véleményemet a világ nagy dolgainak jelenlegi állásáról. Azt talán már csak szabad, nem? Ha nem te találtad ki a címet, akkor nem neked kell védekezni. Akinek nem inge, nem veszi magára, akinek meg az, az hordja egészséggel ugyebár. Nagyjából ennyi.
MÁV-figyelő Fantomvonatok 2009.04.17 11:20:00
Napok óta figyelem az Érden áthaladó vonatokat, és észrevettem, hogy sok üresen közlekedő „fantomvonat” megy a Déli felé. Van olyan vonat, ami Martonvásár felé utasokat szállít, visszafelé –ahogy a mozdonyvezetők is mondják- szerelvényként jön, utasok…..
Mivel apu a Postánál dolgozik, mint kézbesítő, rajta keresztül tapasztalom, milyen is az igazi, nehéz munka. Menni kell, hóban, fagyban, és a 40 fokban is, nincs mese, mindezt valami nevetséges összegért. Motorral, biciklivel vagy gyalog. Attól függ éppen mi van kéznél. Talán…..
Faparaszt 2009.03.25 19:15:27
@Ákibard!: Ha valóban ilyen jelentéktelen lenne a sztrájk, akkor minek kell annyit foglalkozni vele?

Érdekes, hogy a médiában csak a Cargo miatti 250 kFt- ról beszélnek, holott ez csak egy a sok közül, amit követelnek.

Jah és aki szerint olyan lájtos munka a kocsisvizsgálói kör, az igazán dolgozhatna legalább egy hónapot ilyen munkakörben (elvégre csak römizik egész nap, és kapja a tanárénál nagyobb fizetését, meg az egyszeri negyedmilliót). Vajon miért nincs akkor túljelentkezés az ilyen munkakörökbe? Lehet, hogy azért, mert mégsincs olyan jó dolga a vasutasnak, mint ahogy azt néhányan állítják ...
Faparaszt 2009.03.26 15:11:32
@BKV figyelő: Nincs itt semmilyen magas ló, egyszerűen leírtam a véleményemet a sztrájkkal kapcsolatban.

"A munkáját végzi, ezt vállalta, mint mindenki más. Ott van a mentős, a tűzoltó, a rendőr, a postás, a kukás, és még sorolhatnám."
Ezekszerint dögöljön meg a szomszéd tehene is? Ennyi erővel ennek a blognak sincs értelme, mert (tudom nehéz elhinni, de) van a magyar vasútnál rosszabb vasút is. Oszt ők se állnak neki panaszkodni... Nem hinném, hogy ez a gondolkodásmód célravezető lenne.

Arra egyébként már senki nem emlékszik, hogy az ominózus 250 000 Ft (bulvárosan negyedmillió) annak idején meg lett ígérve dolgozóknak?

---------------------------------
Na kitől kapom meg először, hogy Gaskó-bérenc vagyok? :))
Olvasónk az elmúlt héten napló szerűen gyűjtötte MÁV-os élményeit. Hóesés - késés, hibás biztosítóberendezés – késés, és szívás korlátlan mennyiségben: 2008. február 17. Országos havazás, a MÁV Start hírportálon folyamatosan tájékoztatnak a várható…..
Legkedvesebb hazai vállalatom természetesen a MÁV! Egy szolgáltató cégtől nem is várhatnék többet: szórakoztat és mindig újabb és egyre elképesztőbb meglepetésekkel áll elő! Legutóbbi kalandom az elmúlt hétvégéhez kapcsolódik. 2009. január 30-án megkíséreltem vonattal…..
Faparaszt 2009.02.25 19:18:31
@pocokpocok: Oké mesterúr, majd legközelebb figyelek ... Tegyémáfelfotót, és azután legyél okos jó!
Egyébként meg jó lenne az eredeti témára koncentrálni, elvégre itt a busz és a vasút összehasonlítása volt a téma ... :S
Faparaszt 2009.02.26 15:38:41
@jocee: ...
Faparaszt 2009.02.27 13:44:50
@pocokpocok: Egyszerűen felhívtam a figyelmet a képek legalapvetőbb hibáira. arról már nem tehetek, hogy vki nem bírja a kritikát ...:S