Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozikS

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos sok fiatalnak megfordult már a fejében, hogy vajon mit művelnének a nagyszülei, ha mondjuk elvinnék őket egy Skrillex-buliba (vagy tetszőlegesen akármilyen fiatalos zenei koncertre). A Fine Bros Productions most ezt megtette helyettünk és idős embereket ültetett a képernyő…..
Ilyet se hallott még a Homár, hogy a MÁV valós időben korrigáljon egy tájékoztatási problémát. Kelenföldön többször bemondták egy gyorsvonatról, hogy Gárdonyban is meg fog állni, miközben nem szokott. Dani ezért felszállt, aztán a kallerrel próbált egyezkedni, hogy milegyen,…..
Az erotikus termékek piacának prémium szegmensét célzó, frissen alapított United Indecent Pleasures első produktuma egy több mint 20 centiméteres, gánai kakaóból készített csokipénisz. Csokifaszt nyilván minden vásári cukrász tud készíteni, a céget jegyző, korábbi publicista…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..
ozikS 2012.04.25 09:13:08
Sofőrnő Bizarr baleset történt szombat hajnalban a dalmáciai Trogirban. Egy 31 éves nő elgázolt egy gyalogost, akinek a testét az autója maga után húzta. A hölgy Split felől érkezett és a képen látható rövid hídnál gázolhatta el az 58 éves férfit, viszont állítólag csak…..
Fizikai nehézség nem jelenthet akadályt. Ha egyszer csak kanyarban fér be a szerver a repülőbe/kamionba, akkor úgy fogják szállítani. Naiv ügyfélék 50 ezer forintért elbuktak egy 2000 angol fontos rendelést a DPD közbenjárásával: 2 db szerver gépet küldtünk ki megrendelésre…..
Ilkamilla a jelek szerint még nem találkozott a Tíz étel, amit soha ne rendelj magyar étteremben dolgozattal, amiből az első helyen derül ki, hogy a hortobágyi palacsinta mindig is a konyhai hulladékot volt hivatott feldolgozni. Ehhez mérten kaphatott csirkés helyett halas palacsintát a…..
Hihetetlen, hogy még mindig vannak, akik azzal szórakoznak, hogy telefonszámokat gyűjtenek adatbázisba, aztán megpróbálják kiszámlázni a "szolgáltatást". Örvendetes hír, hogy a Doc cégét betámadó Magyartelefonkönyv.hu oldalt a jelek szerint már le is lőtte…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
ozikS 2009.11.12 16:08:25
Tiszta Amerika (1987)

Director:

Péter Gothár

www.imdb.com/title/tt0094156/

Erre kíváncsi lennék,láttam belőle részletet.
ozikS 2009.11.12 16:10:43
Én vagyok Jeromos

www.imdb.com/title/tt0066619/

Nagyon nagy film,Alfonzó-val.Egyszer sikerült megnéznem a Filmmúzeum-on.
Dezső az id.check.security@gmail.com-ról kapta a lenti e-mailt, ami egészen együgyű módon próbál adatokhoz jutni. Aki beszkenneli az iratait, aztán lefényképezi magát az igazolványával és elküldi nekik, annak szeretnénk mondani valamit. Üdvözletem!   Ma kaptam ezt a…..