Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.j.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
m.j. 2009.09.24 17:54:17
@eszemiszom: Maximalisan igazad van. Sajnos, ha visszautasitassz egy hajnali kovalygot, a media provokalasra fel fog jelenteni...
m.j. 2009.09.24 19:09:28
@BKV reszelő: A kritikai erzekedet probalom ertekelni (stilusod kevesbe), de abban talan igazad van, h az orvosnak az esku az 1., es nem a penz. DE! Ismetlem:DE! Nevetseges, h a munkakorlulmenyeket szandekosan romlasztjak le banki szakemberek, amiert millios premiumot raknak zsebre (kb. azt lopjak el, amit az eu-on megsporoltak). Az orvoslas az en szememben hivatas, de objektiven nezve szolgaltatas, azaz nyujtunk segitseget, de igenis feltetelekkel. Ha az allam nem teremti meg a humanus betegellatas felteteleit, miert az orvos hidalja at a reseket? Csak mert feleskudtem, balek nem vagyok. A baj az,h a betegjogokat,muhiba pereket agyba-szajba skandalja a uj-zsee-landi media, mig egeszen az elmult idoig a milliardos allami premiumokat utaltak ide-oda. Amint a penzugyi szfera felaldozza sajat jogtalan premiumait, kvazi beadakozza az egeszsegugynek, es nem ellop onnan, mod fog nyilni a humanus betegellatasra. Es nem az orvos tehet a borzalmas korulmenyekrol, hn a semmirekello egeszsegugyi es allami-penzugyi vezetes. Tovabbi jo szajtepest!
m.j. 2009.09.24 19:28:06
@BKV reszelő: Szorri, de nem jol idezel: allambacsi osszbevetele a korhazak megcsonkitasaval no,mig a felsovezetoi premiumokkal csokken. Nem lehetne forditva?!!!!! Amugy korabban irtam,h a mai poszt kulonlegessege a kultur-hozzaszolasokban rejlik. A nem kicsit provokativ stilusoddal par (1) embernel elszakitottad a cernat. Probalj meg kicsit toleransabb lenni, az hasznosabb. Odamondogatassal nem jutunk messzire. Miert BKV reszelo a neved, komolyan?