Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RE-nata

25 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalandozásaink Peru ezer arca 2016.10.10 02:23:41
Sziasztok!   A sok-sok "el-sem-hisszuk-hogy-letezik-ilyen" hegy, dzsungel, varos utan Peru egy következő, totalisan különböző arcát is megnezhettuk.  Sok kommentet nem fuznenk hozza, mondjuk ugy, hogy itt lehet pihenni, relaxalni! :)  :) Pelikanok mindenutt  Aztan elmentunk del-amerika…..
Sziasztok!   A szivárvány hegyi túrát épphogy kipihentük és máris nekivágtunk egy 5 napos túrának az Andokban. Mielőtt elindultunk többen mondták, hogy nagyon nehéz ez a túra, de megéri húú, mert csodálatos. És valóban! Voltak részek amikor úgy éreztük nem bírjuk tovább..de…..
Mindannyian sok időt töltünk különböző épületekben: irodaházakban, üzletközpontokban, ipari létesítményekben és persze otthon. Néha azonban előfordul, hogy a hétköznapi munkavégzés vagy bevásárlás egyik pillanatról a másikra katasztrófába csap át. Földrengés,…..
Sziasztok!   Ígértük, hogy a munkáról is irunk nektek. Nahat, sosem gondoltuk volna, hogy egyszer ilyesmit fogunk csinalni... Történt pedig, hogy Cuzcoban egy hostelben vagyunk, es szállásért cserébe dolgozunk. Egy barban, pultoskent. :) Megérkeztünk cuzcoba 3 hete, aztan korhazba mentunk a…..
Jupiter Kurultaj 2016.09.19 23:09:08
A minap egy széken ültem egy szobában, csupa  - nálam idősebb - nő társaságában. A legidősebbek a 60-at is elhagyták már. Körben ültünk, és a képzés aznapi ráhangoló elcsendesedésére készültünk. Behúnytuk a szemünket, figyelmünkkel végigpásztáztuk a testünket, majd elindultunk befelé. Befelé, belső…..
Sziasztok! Igen, megint eltuntunk, es ismet nagy kalandban volt reszunk.. Történt pedig, hogy Dani egyik éjszaka rosszul lett, iszonyatos hasmenes, hanyas, stb. Ejszaka még nem foglalkoztunk vele különösebben, mert hát del-amerikaban vagyunk, kinek ne menne a hasa aki idejön.. aztan ahogy mult az…..
Sziasztok!   Hala Istennek úgy tűnik, túl vagyunk a hegyi betegsegen, es a jetlag-en is :) fokozazosan jon vissza az energiank, az etvagyunk, a hangulatunk, szoval remeljuk, ennyivel megússzuk..! Ennek örömére, es a szabadnapunkat kihasznalva (nemsokara majd dolgozos posztot is irunk) elmentunk…..
Ajj, ezt is megforditja! Bocsi!   A kórházi eseményeket követően, mikor átmenetileg kicsit jobban voltunk, ugy döntöttünk meglatogatjuk vegre a muzeumot, amivel az erkezesunk ota szemeztunk, (sőt..) Maximo Laura muzeumat. (Akinek ez nem mond sokat, nezzetek utana gugliban, szerintunk megeri)   A…..
Kalandozásaink Hospital 2016.09.01 17:29:29
Na.. hát ezt is megjartuk... Az első néhány órában tok jó volt minden. Azonban Cuzco 3500 méter magasan van... Az erkezes után kb 12 órával nagyon rosszul lettunk. Otthon már készítettek minket a hegyi betegségre, ezért hoztunk is gyógyszert. Bevettuk, lefekudtunk. Dani sokkal jobban lett tőle,…..
Kalandozásaink Pakolas - izgulas 2016.08.29 12:20:46
Elkel némi logisztika...   Nade mara ennyi, legkozelebb mar a nagy kekseg tuloldalarol jelentkezunk! Puszi ..
RE-nata 2016.09.01 06:45:11
Aznap délelőtt miközben szokásos utunkra indultunk E.-vel a játszótérre, szokatlan gondolat fészkelte be magát a fejembe: valami rosszat akarok csinálni. Nem is tudom, mondjuk lopni valamit a boltból, betörni egy elhagyatott gyártelepre és összetörni mindent, bedrogozva bemenni egy…..
Hömpölygött az élet eddig. Zajosan, ügyesen, bajosan, lüktetett, felgyorsult és lelassult, dühített és szórakoztatott, untatott és elgondolkodtatott. Peregtek a napok egymás után.  És most mintha megállna az idő. Mintha egy végtelen JELEN kezdene kibontakozni az óriási…..
„Ebben a fejezetben én magam vagyok a buszsofőr. Nem ülök be mások mögé, de ha kedvem tartja, gyalogolok. Igen, még sűrűn gondolok rád. Arra, hogy vajon eszedbe jutok-e. Mégis csak jó volt az a két éjszaka, még ha utólag kissé erőltetettnek is tűnik. Időnként belém…..
Jupiter újjászülettem 2010.07.16 20:12:07
"Mindenki pokollal táplálkozik, még akkor is, ha menny felé növekszik."(Weöres S.)  Szabad vagyok. Új világban lépkedek. ..
Jupiter megadom magam 2010.04.08 22:46:00
Virrasztok. Kirajzolódik előttem a borzalmak kapuja. Érzem a szagát... látom a képét, hallom a hangját. Este a Duna partján futottam és néztem a vizet. Láttam az óriási víztömeg sodrását - közben pedig tudtam, hogy az én életembe is hatalmas erők készülnek érkezni.…..
Jupiter Kivérzés 2010.04.03 13:03:08
 Nem is tudom, hol vagyok. Ha a születésemre gondolok, akkor most elakadtam a szülőcsatornában. Fuldoklom, megsérültem. Nem biztos, hogy élve kijutok innen... Kritikus ponton vagyok. Ha az erdőre gondolok, amibe egyszer oly nagy lendülettel belevágtam, letérve a széles útról,…..
Jupiter tavasz 2010.03.27 15:22:00
Jupiter Tűnj el! 2010.03.17 22:32:00
ablakmosók. Mert a szem fénye elvész... SZEMFÉNYVESZTÉS! Nem látok jól... nem igazán értem, össze vagyok zavarodva... mi ez az egész? KÁBULAT! Csak álmodtam volna? Mennyben és pokolban jártam... Archaikus erők sodrásában voltam... VARÁZSLAT!  Megcsonkítottam magam...…..
Jupiter abortusz 2010.03.14 20:57:42
Ki érti a virág tragédiáját, ki ragyogóan, frissen nyújtózkodott a réten kitárva kelyhét a porzó rovaroknak - és kinek megtépázódtak szirmai? Megtermékenyülni vágyik, kétségbe esve kínálgatja sebzett önnönmagát - de nem teljes már. Jaj, nem bírom vígasztalni megtépett…..
Jupiter a "pokoljárás"-ról 2010.03.07 16:25:39
"Egyre inkább úgy érzem, hogy meg kell járnom a poklot, mert nem, nem lehet megkerülni... ekkor te jutottál eszembe. R., nem volt jobb a boldog tudatlanság? ...csak merengek."El tudom neked mesélni, hogy mik az én élményeim ezzel kapcsolatban, de nem biztos, hogy az segítség…..
Jupiter az illat 2010.03.02 14:21:00
A világ lényeit át-, és körbeszövő finom hálózat akkor válik láthatóvá, amikor elfelejtem magamat. Amikor ki tudok szakadni saját organizmusom súlya alól, és el tudok csendesedni, le tudok lassulni eléggé ahhoz, hogy feltűnjenek ezek a láthatatlan szálak, melyeket a…..
Jupiter viszony 2010.02.19 18:59:37
Csókok, ölelések. Nem szabad, nem lehet! Nem akarom. De mégis, olyan szépek göndörjeid, húzz magadra! Hogy legyünk őrültek, és hogy én mikor voltam utoljára az? Nem is olyan régen, baj is lett belőle. Nem alszom itt, haza megyek inkább az éjszakai busszal! Ácsorgok a…..
Jupiter elégetem 2010.01.31 12:26:00
Csak egy kicsit hajtottam fel a fehér doboz tetejét, épp annyira, hogy pár pillantást vethessek a tartalmára. Mikor megláttam, gyorsan visszacsuktam és zokogni kezdtem. Gondosan összegyűjtötte nála maradt apróságaimat - ahogyan megígérte. De ügyesen melléjük csempészett még két…..