Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitlog

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha még valaki nem hallotta volna ezt a hírt:Egy zalaegerszegi nőtől az interneten keresztül összesen 1,6 millió forintot csalt ki egy magát kanadainak valló férfi, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A nő a világhálón megismerkedett egy…..
bitlog 2009.02.25 18:07:46
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Nem ez a készülék az, amit mindenhova magammal vinnék, de érdekes ötlet. Egy kézi kenyérpirítóról van szó: megfogod a kenyeres és lekezded simogatni a forró pirítóval. A kijelzőn -mert az is van neki - jelzi, hogy mennyire sült át a kenyér. Nem mintha ezt nem látnánk magunktól…..
A Gmail és ezáltal a Homár levelesládájának átmeneti halála miatt keletkezett feszültségeket Tímea archív felvételével vezetjük le. Vajon egy új típusú használati utasítás félresikerült bétatesztjét sikerült elcsípnie vagy valaki gondosan visszacsomagolva visszahozta?2007.…..
bitlog 2009.02.24 17:14:51
Nem jelentős, de gyönyörű fejlesztés. Az LG átlátszó billentyűzetű mobilt mutatott be. Állítólag még az idén piacra dobják, nem is kell olyan sokat várni rá, még a második negyedévben kapható lesz. Must have.Via CrunchGear..
bitlog első 2009.02.23 17:11:54
http://azt.hu..