Regisztráció Blogot indítok
Adatok
defiant

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondoltam, hogy laza kis napi levezetés lesz a Doodle Draw, amikor rátaláltam. A feladat elképesztően egyszerűnek tűnt. Rajzolni kell, pontosabban még azt sem, csupán a felvillanó pontokat kell az egérrel követni a lehető leggyorsabban, és rajzunk magától elkészül. Mindezt…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
Annyira tetszett, hogyezzel kezdek, holott ez nem saját tapasztalat, csak saját gyűjtés.Alapállás: GY (hölgy) jogosult lett némi pénzre az államtól, elmaradt GYES/GYED mittudomén mire. Aki emlékszik, az tudja, jó néhány éve hatalmas botrány volt, per az állammal szemben, az állam…..