Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luven

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Luven 2010.04.22 17:19:56
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Luven 2009.06.30 11:39:56
@triazz: A wow Lineage2 koppintás azért lett készítve a wow mert 12 évesek lementek ruins of despairba és sírva jöttek ki onnan a félelemtől...
jut eszembe FredyD nem akarsz a wowról videót készíteni? elég gagyi játék:S
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Ahogy korábban említettem, volt "fotózni" való bőven, ezeket láthatjátok itt. Képre kattintva nagyíthattok   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/mortyr/feed", "width":"550", "height":"420", "orientation":"horizontal",…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..