Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaycee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem érti, Batman kódnevű olvasónk miért nem cserélte le egész dizájnerlaptopját, amikor a mellé kapott bőrkötésű egér elpusztult, és sem a forgalmazó, sem a gyártó nem akarta megjavítani. Igazi sznob nem javíttat, biztos van már ennél újabb, drágább és szebb…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
jaycee 2010.05.06 11:41:26
Hemzsegnek a kamuhirdetések a nagy szájtokon, most First Last küldött egy eléggé gyanús párost. Most mondjuk azt, hogy senki se vásároljon gyanúsan olcsón? Nem mondjuk, mondtuk eleget és nem vagyunk a top-állapotban. A mellékelt képről csak egy kicsit süt h fordítóprogrammal lett…..
jaycee 2010.03.23 09:14:41
Gábor arra gyanakszik, hogy a T-Home direkt szemétkedik vele, amiért nem tőlük, hanem az Externettől rendelte meg az IPTV szolgáltatást. Hiába rendelte, ugyanis egyre bizarrabb indokokkal húzták az időt, míg a végén a Naiv Ügyfél meg nem elégelte a dolgot. helyesírási dráma…..
jaycee 2010.03.23 09:12:28
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..