Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyrannosaurus Text

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
Ha egy párt a parlamentbe kerül, az megmutatja, mekkora a választói támogatottsága. Ez egyben véget vet a róla szóló spekulációknak is. Ez a nagy előnye egy ilyen helyzetnek. És azt is világossá teszi: nem érdemes a kis részvételre játszani, ha valakit zavar a szélsőséges…..
Idióta kacatok Króm Mercedes 2009.05.19 11:08:00
640 ezer dollár és teljesen króm, nem tudom, hogy tetszik-e, majd megmondjátok a frankót. Mindenesetre elég sok maszat megragadhat rajta, celebeknek tuti jó, mert megnézhetik magukat nincs-e villantás, miközben rohannak. Techblog ..
Tyrannosaurus Text 2009.05.19 15:10:47
Tyrannosaurus Text 2009.05.19 16:25:01
@_wood_: nem a motorházteteje, hanem aki benne ül

Rák Attantam: nem a formája miatt ocsmány
A Brain Bones egy szerintem érdemeinél sokkal kevésbé értékelt kockajáték. Míg a Zilch nagy karriert futott be a Kongán, addig ez a régen ott szereplő játék bizony elsikkadt a sokezer logikai játék között, pedig rendkívül eredeti koncepcióra épül (a másik egy régi…..
8ker Koncert 2009.05.04 14:41:00
Hazafelé új plakátot láttam a metró-gödrünk palánkján:Gyorsan be is néztem az InfoPontba, ma úgyis kettőig van nyitva, azaz még volt 10 teljes perc a zárásig, annyi idő alatt bőven megtudom, mikor, hol, kinek, milyen feltételekkel. Be is mentem, de a biztonsági őr csak…..
  Brutális különbségeket mér a Szonda Ipsos az MSZP és a Fidesz támogatottsága között. Bár a közvéleménykutatásokat szokásos szkepszisemmel könyvelem el általában, most érdekesebb és tanulságosabb, hogy korcsoportokra lebontva is láthatjuk a baloldali párt bázisának…..
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
Tyrannosaurus Text 2009.04.28 12:27:10
Régóta húzódó vitát zárt le az alább ismertetett bírósági ítélet. Az uniós jog a Fővárosi Bíróságon győzedelmeskedett a hatóság felett. A Fővárosi Bíróság 2009. március 24-én kelt ítéletében kimondta, hogy a közösségi jogba, az Európai Uniót megalapító…..
Annak ellenére, hogy feltalálták egy ideje a headset-et meg a hiangosítót, TG azt vette észre, hogy egy rakás ember kézből telefonál vezetés közben. Akárki akármit mond, ez nem csak azért veszélyes, mert eltereli a figyelmet, hanem mert egy esetlegesen balesetet is könnyebb úgy…..