Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winnipeg

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan félnek elmenni pszichológushoz, mert úgy érzik, ha felkeresnek egy pszichológust, akkor bizonyára pszichés problémáik vannak (vagy ha nincsenek, majd a pszichológus talál) ráadásul, ha kiderül, hogy pszichológushoz járnak, akkor azt hiszik majd róluk, hogy betegek, őrültek.…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Események Esik az eső, hideg van. Tegnap jött velem szembe egy néni, és betakarta az egész járdát, szó nélkül kikerültem, és letértem a járdáról, de éreztem a tekintetében, hogy a mai fiatalok mennyire figyelmetlenek. Ment az utcán egy férfi egy nővel. A férfi elsodort egy…..
Mindennapra jut egy Demcsák sztori. Tegnapelőtt a Blikkben olvashattuk hogyan gonoszkodott vele Fábry. Aztán folyamatosak a hírek a férje régi üzletfeleiről, perekről,antiszoci blogbejegyzéseiről(melyekben sznoboskodik, rongyot ráz, lenéz és picsog).Mára egy femminista blog is…..
Rafi egyre aktívabb. Nemrég Kakasszéken járt és ott látott egy rezidenciát. A házigazda nagyon szeretheti a keserűlikőrt, mivel az üresüvegekkel körbedekorálta a házát. Jutott belőle minden oszlopra és a ház elé még egy tannenbaum kompozícióra is futotta. innentől…..