Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pwrhack

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki imád fotózni - mint Én - és ezen belül is szereti a portré fotózást, értékelni fogja ezt a programot. Főleg most, hiszen a fejlesztő weboldaláról 39,95$-ért megvásárolható 79,90$ helyett! Én úgy gondolom, aki komolyan foglalkozik a fotózás ezen területével, annak bőven…..
Talán első hallásra/látásra nem mindenkinek tűnik hiánypótló leírásnak/ábrának a következő két kép, de azért vizsgáljuk meg közelebbről is a dolgot. Nem vagyok nagy bor fogyasztó, de sokszor szaladtam bele abba a kérdésbe, hogy vajon mit tölthetnék ki a tálalt étel mellé…..
Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen blogot tudnék Én írni... A sokat úgy kell érteni, hogy 4 éve sodródok ide-oda, belekezdtem, abbahagytam, újrakezdtem, még talán jól is sikerülhetett volna, de valahogy mégse ment. Lusta dög voltam, na! Mára ezt kinőttem. Kinőttem azért, mert…..
 Az idei év legfényesebb és legnagyobb holdtöltéje volt szombaton. A szuperholdnak is nevezett jelenség akkor következik be, amikor az égitest perigeumba, azaz pályáján legközelebb kerül bolygónkhoz. A Hold mindössze 356 995 kilométerre haladt el a Föld mellett, holott az átlagos…..
pwrhack 2012.05.09 04:22:27