Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsokuc

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
zsokuc 2012.02.02 13:46:34
@teetotaler: nemcsak Afrikában,hanem sajnos nálunk is éheznek a gyerekek,és lassan majd már a felnőttek többsége is.
De ez őket nem érdekli,sajnos
Az EVA megszüntetésének politikai története önmagában is izgalmas volt az egymással vitatkozó kormánypárti szereplők nyilatkozataitól. Igazi nagy üggyé, már most számtalan publicisztikát és blogbejegyzést ihlető történetté azonban nem ettől vált. Egy olyan adózási mód…..
zsokuc 2011.11.09 10:51:10
@Gogol: Ilyen sosem lesz,erre ne is számits.Kumin egy helyezkedő.
Egy jó színházi ember elengedhetetlen tartozéka a csavaros észjárás, a magas ívű fantázia. Fejében jelenetekké állnak össze a gondolatok, az ötletcsírák egésszé válnak, melyek majdan felemelő katarzis élményt okoznak az arra fogékonyaknak. Megszületik a mű. Természetesen…..
Útfelbontásokkal akar visszavágni a főpolgármester a szakszervezetek útlezárására. Először a szakszervezeti székházak előtt kezdődnek indokolatlan csatornázási munkálatok, majd a tagok otthonai előtt fektetnek víz-, gáz- és távfűtő-vezetéket. „Nekünk is megvannak az…..
Lehetetlen eldönteni, hogy melyikük a szánalmasabb: Fekete Pákó, aki beszart Joshi Barath és Cooky közé, vagy Hajdú Péter, aki ezzel fos sztorival promózza az amúgy tényleg béna műsorát. ..
zsokuc 2011.11.07 11:32:11
@Táskás Tóni: Hogy Orbán is szerepelt ebben a műsornak nevezett szennyben,biztos megvolt az oka/nem tartottam helyesnek/.Hogy ebben a műsorban lehet hazudozni,lehet hogy a kettő nem zárja ki egymást.Meg ugy általában ugy látom,divat lett a hazudozás.Persze ezzel nem védem a Hajdut!!!!!
zsokuc 2011.11.07 11:59:53
@Gáborom: Lehet,hogy igazad van,mert még ez is legyezgeti a hiuságát,hogy foglalkoznak vele.Fontosnak érezheti magát ezáltal.
És ami bosszantó:nem változik semmi,legalábbis jó irányba nem.
zsokuc 2011.11.07 12:06:07
@Mercel: Ja,hát nem tudtad,hogy neki mindent szabad? Tudod-"kivéve a Gyevi birót"-
Szegénynek nem volt pénze parkolójegyet venni.
Gyűjteni kellene neki.
A kínai hatóságok elismerték, hogy nem fér el több ember az országban, így is 23 000 000 embernek már állnia kell. A Föld lakossága elérte a 7 milliárdot, ami Kínát rendkívül súlyosan érinti. Már megpróbáltak a szomszédos országokkal egyeztetni a felesleges kínaiak…..
zsokuc 2011.10.31 09:48:59
@igazi Lencsés lstván: Nagyon tévedsz,én nem vagyok kirekesztő náci.Nem tudom,hogy te hol laksz,de gyere el a "nyóckerbe" és látni fogod az eredményt.Igaz,még nem kellet kinaiul megtanulnom,hogy kommunikálhassak velük,mert olyan hamar és jól érthetően megtanulnak magyarul,és ezt nagyon becsülöm bennük.Bár ez gondolom fontos nekik,hiszen itt ők általában kereskedéssel foglalkoznak.
zsokuc 2011.10.31 09:56:38
@igazi Lencsés lstván: Igen,joguk van itt lakni,de jó lenne ha ugyanilyen arányban KÖTELESSÉGEIK is lennének.Ezt még hozzá kellet tennem,bocsi.És ettől még nem érzem magam kirekesztőnek, csak csupán IGAZSÁGOS-nak.
zsokuc 2011.10.31 10:43:21
@igazi Lencsés lstván: Ma már másodszot tévedsz velem kapcsolatban.Ugyanis nem vagyok :1: sem kirekesztő náci sem pedig 2:ahogy irtad:zorbánista.Én hivő katolikis vagyok,aki azért a népességet illetően is a realizmus talaján próbálok maradni ,mind a jogokat mind pedig a kötelességeket illtően. Na meg a mennyiséget beleértve is,hiszen csak ennek arányában tudunk csak eleget tenni a kötelességeinknek és tudjuk érvényesiteni az emberhez méltó jogainkat is. jogaink ,
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
zsokuc 2011.10.20 12:38:01
A Kettős mérce egy ellenzéki blog, de nem azért jött létre, hogy minden szart rádobáljon a kormányra. Mi hiszünk abban, hogy a politika nem arról szól, hogy belerúgjunk egyet a másikba. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kormányzás pénzbe kerül, ugyanúgy ahogy az államigazgatás…..
 Ez úgy gondolom mindenkinek fontos. Hajdú Péter nyomja az ipart rendesen, feleségével Katával és az Andy Vajna által vezetett zsűrivel, hogy megleljék Magyarország legszebb farosszériáját. Lementek a válogatók, a TV2 volt oly kedves, hogy cenzúra nélkül beengedett minket a…..
Két napig volt jó világ, amíg az m1-en főműsoridőben a 24 ment. Most megint visszajött a foci, szóval 20:25-től Konföderációs Kupa. A mozifilm-adagunkról viszont sajna ma is olyan csatornák gondoskodnak, amik nem mindenhol foghatók, viszont háborús dokuból lesz egy rakat.A…..