Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatthiasRex

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az meg mi? Az első feladvány 2009.05.27 16:06:00
A blogban olyan fotókkal fogtok találkozni, amelyek egy-egy mindennapos dolgot mutatnak be, de annak csak egy kicsiny részletét. Igyekszem rendszeresen új feladványokkal kedveskedni Nektek, ha lesz rá igény és lesz rá elegendő időm. Nyereményekkel egyelőre nem tudok szolgálni, bár az…..
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
Zseniális videóval sokkolt bennünket drága emlékű kollégánk, Navarro. Mind az ötlet, mind a művészi megvalósítás elsőrangú, igazi vaskesztyűs ökölcsapás a prefrontális kéregnek. Csak hanggal üt, de akkor egy gyorsvonat erejével...
Rég volt monológvicc, Totti most megmutatja, hogy ez egyáltalán nem véletlen és főleg nem indokolatlan. Az elkövető a tréfát egy Tékozló Homárnak írott levél stílusában kezdi, aztán a rövid monológ mi másba csapna át, mint ízléstelen "viccelődésbe". Nevetni ugye…..
MatthiasRex 2009.02.23 10:55:05
MatthiasRex 2009.02.23 17:50:06
@decoati:

Hmm... Totti =JoeGlad?