Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torba Jani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elején olyan végtelennek tűnt, lassan belerázódtam, majd vasárnap arra eszméltem, hogy eltelt az utolsó hétvége is, most pedig eljött az idő, hogy magam mögött hagyjam ezt a blogot is: bezár a Gripengyár. Gyanítom, találkozom még Veletek majd valami másik blogban, és…..
Ma reggel arra ébrdetem (talán majd többen megerősítetek), hogy augusztus 20-a van, és ez állami ünnep :) - Sajna csak Magyarországon :(, úgyhogy mi szépen mentünk dolgozni. Szerencsére az időjárás elég kegyes hozzánk mostanában, szép napos időben lépdeltem a buszmegálló…..
Torba Jani 2009.08.22 14:49:29
Én ismerek egy hasonló történetet. Nemrég olvastam, de abban nem bátyus van, hanem egy árva fiú és a magyar címe: Az élet játéka. Eredeti címe: Pollyanna és többször is készítettek belőle filmet is és sorozatot is www.imdb.com/find?s=all&q=polyanna&x=0&y=0
Nekem a könyv nagyon tetszett, nem is tudtam, hogy van belőle ennyi film változat is. Majd lehet én is megnézek egy-kettőt, ha elfogynak a mangák. Ha meg neked lesz kedved olvasni szivesen odaadom majd a könyvet. Ez papíron van és sajna nem tudod a pdf olvasóval olvasni ;-)
Végre sikerült csoportképet készítenem, amit már annyian hiányoltak. A képen balról jobbra: Előd, Norbi, Fotós Peti, az én főnököm Peti és végül én, már kicsit megfáradtan ... Gabó, bocsi a pólóért, majd meghálálom :) Van még egy lány is kint, aki a Security csapatba…..
Torba Jani 2009.08.11 02:02:54
@verka3: Én a hagymateát próbáltam ki az előző megfázásomkor és bejött. Mielőbbi jobbulást meg jobb időt kívánok Sanyi! Habár most még északabbra vagy, mint Írország.
Sanyi@Linköping Indulásra készen 2009.08.01 23:57:00
Már csak néhány óra van hátra indulásig ...Aki jól ismer tudja, hogy bár nem az első külföldi utazás lesz ez életemben, (és ezzel együtt nem az is első blog, és nem is a második) mégsem vagyok túl nyugodt, folyton azon töröm a fejem, hogy mit fogok el/kifelejteni.Gondolom, aki…..
Meglátogatott a Fogtündér. Igaz, kicsit erőszakosabban, mint gyerekkoromban és jobb szerettem volna, ha nem találkozunk, de a fájdalom és a gyulladásoktól való félelem hatására befeküdtem abba a bizonyos székbe és mivel a szakértő szerint úgy tűnt, nincs jobb megoldás, átestem…..