Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taoofflow

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
taoofflow 2009.08.26 12:05:10
@Mr.AT: igen, 72 éves vagyok, majdnem eltaláltad. De leéltem már annyit hogy lássam az igazságot. Hogy vakok vagytok. Egy olyan világban éltek, ahol mindent a pénz határoz meg. A pénz határozza meg a fejlődésedet. Az a baj, hogy elhitették az emberekkel, a Rudolfokkal, Vargákkal, Szakályokkal, hogy ha van pénz akkor van fejlődés. Te egy ilyen világba akarsz utódokat létrehozni, ahol behatárolja a monetáris rendszer a gyereked kiteljesedését? Én is lehettem volna Messi, te is lehettél volna C.Ronaldo, az anyád egy Marie Curie, ha pénz lett volna mögötted. A világ éhező gyerekei nem azért éheznek, mert nincs elég élelem. Hanem mert a gazdag nem ad neki. És utána meg nyaljuk a seggüket az Uefának hogy kösz a 2 milliárdot. Nem pénz kell ide, hanem egy normális, nem versenyszemléletű oktatás, ahol mindenkinek labdát, pályát adunk aki játszani akar. És azért, hogy szórakoztassa magát és a másokat, nem azért hogy magát futassa a médiába. Látni a Varga meg a Rudolf szemében, hogy le se szarja ő a Debrecent, már lesi a Feyenoord, az Udinese fizetési jegyzékét. Az a társadalom, amelyet a pénz irányít hanyatlásnak indul, bármilyen tehetségesek is az egyének. Látod, ez a baj.
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..
taoofflow 2009.03.12 10:39:33
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
taoofflow 2009.03.06 11:13:39
taoofflow 2009.03.06 11:14:15