Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deme

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet mindenkiből Photoshop bajnok, hogy legalább a képeken úgy nézzél ki, mint a magazin címlapok sztárjai, így hát a strandszezonra le kell dobni a fölös kilókat és ezt csak befektetett munkával és egy kis odafigyeléssel teheted meg.   Könnyű a partvonalról befelé…..
21:20 helyett csak este tizenegy előtt tíz perccel kezdi a Való világ beszavazóshow-ját az RTL Klub, a hivatalos indoklást szerint azért, mert az 1996-os Drágám, add az életed! című filmmel emlékeznek Leslie Nielsenre. Persze a fingós, gereblyébe lépő poénok utolsó nagy öregje…..
"A helyes, szőrös kis állatkákat szeretjük  - én különösen a pókokat. :-) Tegnapi mezei sétám során találkoztam össze ezzel a nagyon helyes  réti farkaspók (Hogna radiata) mamával. A nemrég kikelt babapókok a kb. 2,5 centis mama hátán összekapaszkodva…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Ha csupán a fantáziámra kellene hagyatkoznom, valahogy így összegezném a szóban forgó duó eredetmítoszát: Vitéz László és a Tévé Maci Paprika Jancsija beszorult egy kocsmai vurlicerbe, ám a speciális mentők csak évekkel később siettek segítségükre... ekkor azonban már…..
Bizonyára sokan ismerik John Cage híres művét, a 4'33"-at. Aki nem, annak elmondjuk: ez a darab négy perc harminchárom másodperc csendből áll, egy árva hang sem szólal meg benne, semmilyen hangszeren, semmilyen hangmagasságon. 1952-ben, a mű születésekor ez jó poénnak tűnt,…..
Sorsukra hagyott kórházakról, épületekről, diktátorok és terroristák villáiról már több alkalommal is szót ejtettünk. Magára hagyott tengeralattjárók, mélytengeri bányászatnál használt eszközök, de II. világháborús aknák sem kerültek még képbe, egészen mostanáig.....
IDDQD Heti retro: Prince of Persia 2010.07.22 08:30:00
Jordan Mechner 21 éves volt, amikor elkezdte csinálni az első Prince of Persia játékot, ami éppen 21 éve jelent meg. Számmisztikusok biztosan ki tudnak hozni ebből valamit, én inkább felidézném gimnáziumi emlékeimet, mert nagyon élénken él bennem ez a játék (többek között…..
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..
Élelmes szemeimmel kiszúrtam ebéd utáni sétámon, hogy igencsak nemzetiszín-dolgozik az egyik "lepedő-printer" az irodaházban, ahol történetesen én is dolgozom. Mivel épp nem volt nálam egyik telefonom sem, egy nagyon segítőkész fiatalember lefotózta nekem a munkát. Íme,…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
MedIQ Egyedi Röntgen naptár 2010.06.21 07:19:00
Az Eizo orvosi cég egyedi naptárral állt elő, melyben speciális Röntgen-felvételeket láthatunk a legkülönbözőbb pózokban. Érdekes módon csak Európában lehet megszerezni, az USA-ban nem. Szegény mennyi sugárterhelést kaphatott (volna).....
Susanna Hertrich, német designer készítette el az elmúlt napokat felszecskázó, erősen poetikus naptárat, amely, bár nyilván jól mutatna az előszobában, sokkal inkább művészeti alkotás. Számos, a múlt feldolgozásával, kapcsolatos értelmezésre ad lehetőséget, ráadásul szép…..
Deme 2010.06.18 10:16:58
Deme 2010.06.15 16:12:43
Itt az új Rammstein videó, ezúttal a Haifisch című dalra. A történet Till Lindemann énekes temetésén és az utána következő halotti toron játszódik. A klip vicces utalásokat tartalmaz az együttes korábbi videóira. A csapat végül jól összeverekedik azon, hogy végül kinek a…..
FASZKIVAN! blog Kampánycsend 2010.04.10 16:44:00
Hosszú idők óta először fordult elő, hogy a déli híradó gerincét nem a politikai pártok acsarkodása adta. Nehezen is sikerült kitöltenie az RTL Klubnak a rendelkezésére álló műsoridőt... Pedig annyi érdekes dolog történik a világban, ha pedig nincs fél órára elegendő…..
Szerintem nem is tud arról az Apple vezére, hogy amint még inkább igaza lesz, milyen csapást is mér a bannerek piacára. Steve Jobs ugyanis nem szereti a flash-t. Annyira, hogy a fontosabb termékeiben nincs is flash: se az iPhoneban, se az iPadban nem jelennek meg a flash tartalmak. A miért…..
Mivel az előző bejegyzésem kifejezetten hölgyeknek szólt, ez most szóljon a férfiakhoz, hogy helyreálljon a világ békéje! :P Mi jut eszetekbe arról, hogy IKEA? Megbízható? Letisztult? Családbarát? ... És az, hogy SZEXI? Ugye, hogy csak kilométerekkel lemaradva,…..
Deme 2010.02.03 17:21:37
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
„Két napja harcolok a szörnyekkel a labirintusban, és külön üdítőnek tartom, hogy nem flashes megoldással dolgozott a készítő” – írja Péter a magyar fejlesztésű Monsters in Maze-ről. Én nem vagyok programnyelv-fasiszta, de azért nem bántam volna, ha a játék…..