Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mudai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a bemutató, amiről már a liveban is beszéltünk, a CigaretteBurns csapat Yor - The hunter from the future című kétrészes videója. A videó nagyon szórakoztató, vicces, és hát maga a film is brutálisan sz*r, szóval kiváló kritikát kaptunk. Reméljük, jövőre is találkozunk…..
Mudai 2010.08.26 14:35:25
@T-rex:
:D
Köszönjük szépen, sok munkánk volt vele, és Sziget feszt után nem volt elég időnk befejezni.
Amint tudjuk folytatni fogjuk a sorozatot, mert bőven van mit még elemezni :)

üdv, Mudai
Mudai 2010.10.30 12:43:17
@Buccaccio:
Köszönjük a kommentet, igyekszünk. Kicsit lassan haladunk, de komolyan gondoljuk és hosszú távra tervezünk. A következő videónk készülőben van.

Az általad ajánlott filmek is érdekesnek tűnnek. Mi is tartogatunk még érdekesebbnél érdekesebb foshalmazokat.

A fejbólogatást közösen találtuk ki :)

Örülünk, hogy tetszett!

R.I.P Overlord :(

cigaretteburns.freeblog.hu/
Edgar Wrightnak két film elég volt, hogy beírja magát a legnagyobb vígjátékrendezők ligájába. A Haláli hullák hajnala (2004) és a Vaskabátok (2007) egyaránt az adott év legviccesebb, legfergetegesebb, és legbravúrosabb filmjei voltak. Hatalmas sikerük a frappáns paródiában,…..
Baaad Movies This is AWESOME!!! 2009.11.25 17:01:00
Nem is olyan nagyon régen kitetük a blogra a Grand Theft Awesome című videó-remeket, mely a GTA4 sajátos paródiája volt. Azóta számos hasonló "Awesome"-videót megnéztünk, és igazából teljesen belezúgtunk ebbe a sorozatba. Nem mindegyik olyan jó, de a legtöbb ilyen…..
Ha azt mondom, hogy Sylvester Stallone, többé senki nem gondol egy lecsúszott, lejáratott, leszerepelt, még mindig egykori sikereiből megélni próbáló ripacsra. Nem, Sly két év alatt visszatért a fősodorba, éspedig nem is akárhogyan. Amikor először lehetett hallani arról, hogy Sly…..
Baaad Movies Vége a nyárnak! 2009.09.01 19:00:13
Sajnos ennyi volt a szabadság, a mai naptól vissza kell térni koptatni a padot... még nekem is, és ez egy évi meló után nem könnyű, de hát ez van! :-)Persze a cikk nem erről a katasztrofális eseményről fog szólni, hanem egy kis összegzésről a nyári (és itt most a…..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..