Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tai91

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Úgy döntöttem, hogy elindítok MÉG egy új rovatot, mely az "Anizód" nevet kapta, s lényege egy-egy teljes hosszú epizód felrakása ide indavideó-ról, Docler-ről vagy youtube-ról, leírni véleményünket, majd értékelni a következő szempontok alapjána:…..
Na jó, tudom, hogy ez hatásvadász, de egy vegetáriánus zombi után muszáj volt a Húsevő-vel folytatni. Egyébként ez a film is határeset, nem nézhetetlen, vannak pozitívumai (egyébként az ilyeneknél néha még rosszabb a helyzet, hiszen nem sok kellett volna nekik egy jó színvonalhoz), bár az…..
Egy darabig már-már úgy tűnt, hogy nem tudjuk bemutatni a minden idők egyik legrosszabb filmjének tartott Kazaam-ot, melyet a Super Mario mellett szintén Mangekyo-nak köszönhetünk. A vágás nehezen akart összejönni, de végül csak sikerült. A legfontosabb az, hogy azért ezt semmiképpen sem neveznénk…..
Rég volt már Gyöngyszem-bemutató, és már a Csillagközi invázó 3. részénél megemlítettem, hogy bemutatom az elsőt is, mely ugyan eléggé megoszló véleményekkel bír, de számomra egyértelmű kellemes csalódás. Kár, hogy nem tudtak hasonló minőségű…..
Baaad Movies Baaad Movies - Kis Vuk 2008.10.02 22:43:00
Hát, ez aztán szemét a javából! Adjunk hálát az égnek, amiért az Egon és Dönci beelőzte az Első Magyar Animációs Film-ért folyó harcban! S-Z-Á-N-A-L-O-M!!!..
Tai91 2009.02.22 23:57:43
hI!
www.youtube.com/watch?v=xeV1y9Gojpw

nem tudom hogy már látátok vagy még nem de ezt találtam
hogy ez 1szerüen bámulatos hogy ez lehetett volna a kis vuk 2?
sokkal jobb lett volna mint ez a 3D szar kupac
hát kár érte me ez sokkal jobb, élvezhetőbb lehetett volna.

és gratula remek kritikák:D