Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hepy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezárt a hírhedt Ady konyha, így végre a kispestivel azonos minőségű ételhez juthatnak a pesterzsébeti gyerekek is. Üröm az örömben, hogy ez 2018-tól 10%-os áremeléssel is jár, ami 40-50 Ft többletköltséget jelenthet a szülőknek ételadagonként és 82 milliót az Önkormányzatnak. Nyilván szükség is…..
Olyan, mintha a magyar állam nem is akarna sikeres Magyarországot. Miközben a kétharmad erőfeszítése és szócséplése nagyobb részt a látványosan sikertelen gazdasági szabadságharcra irányul, semmilyen értelmes stratégia nem látszik az illúzióvesztés és az általános…..
hepy 2013.01.20 18:19:25
@wmiki: Hát kik is mondták, hogy ha nem tetszik, el is lehet menni az országból? Nem szabadna ennyire rosszakaró, feledékenyek lennünk. Nem igaz, hogy az elmult két év rontotta a kreditet a fiataloknak. Szerintem most ért be az elmult hosszú évek csatározása. Amikor a Horn kormány elkezdte az óvoda, bölcsöde bezáratását azzal, hogy kevesebb a gyermek, szerintem most kezd oda jutni a létszám, hogy kevesebb a fiatal tanulni vágyó, de a muszáj tanulni sokan vannak. Aki bizonyít, most sem kell félnie. A fircsafoskodásból meg nem él meg a nemzetünk.Ha a fórumon sem vagyunk igazságosak, akkor mit várunk a parlamentális gyülésektől?
A Föld alatt csupán 2 mérfölddel megdöbbentő dolgok léteznek. Ha képesek volnánk ide behatolni, azt tapasztalnánk, hogy nappali világosságban fürdő gigantikus „zsebek” találhatóak a rétegek között, majd megpillantanánk a hatalmas, belső óceánt. Egy ilyen…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Subba Napi GIF: Ez de szép! 2010.06.30 09:00:00
hepy 2010.07.01 18:38:55
Webisztán Itt a Google Feedolvasó 2009.10.27 09:47:00
Igen, ez is eljött végre: a Google élesítette a Reader magyar interfészét. (A Settingsben lehet átállítani a nyelvet.) A keresztségben a Feedolvasó nevet kapta a szolgáltatás. Tegyük gyorsan hozzá, elég béna névválasztás. Szerintem egy átlag magyar netezőt inkább…..
hepy 2009.11.13 16:33:15
@KGyST: @Terézágyú:

Hát fiuk, ez egy kicsit erős volt.Kérlek benneteket, ha nem tetszik valami, lehet válogatni. De hagyjatok nekünk is egy oldalt,hol mi is tudunk valamelyest tájékozódni a nagyvilág mindenrétű dolgai felől.Nem vagyunk profi netezők, nem tanultuk, önszorgalomból indultunk el. Mi csak konyítjuk, amiből nektek vizsgázni kellett. Legyetek megértőek kérlek benneteket.