Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Päm

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én úgy érzem – bár lehet, csal az érzetem -, hogy az idei nyár elkényeztet bennünket tiszta kék éggel, verőfényes napsütéssel, jó meleggel. Még a diófák is magukhoz tértek a húsvéti fagy után, pedig akkor nagyon szomorúan feketéllettek. Kimegyek a piacra, ott is ennek…..
  Munka utáni lazításként a kádban henyéltem, nem túl forró vízben.   A víz, a tisztaság, a takarítás   Régóta észrevettem, hogy a mosakodás és a takarítás nemcsak a testemre és lakásra van jó hatással. A zuhanyozás újjászületés, minden alkalommal. A…..
Equilibrio instabile Soha ne hidd 2010.01.13 01:08:00
Soha ne hidd, hogy mindent tudsz már, ami ehhez az élethez kell. Soha ne hidd, hogy mindaz, amit tudsz, az igaz, és megállja a helyét. Soha ne hidd, hogy ha valami véleményed szerint jól működik, akkor nincs más mód, amitől legalább olyan jól ne működne. Lehet, hogy nincs. De…..
Equilibrio instabile Recenzió 2010.01.07 16:43:00
Nem tudom tovább halogatni, hogy írjak egy úgynevezett recenziót néhány jó zenéről. Illetve fogalmam sincs, hogy a recenzió jó szó-e, de nekem ez jutott eszembe. Tegnap távolsági buszon ültem, és zenét hallgattam, és ekkor tört rám a vágy. A tökéletes zenei élmény…..
Én nem tudom miért kell mindig panaszkodni. Hallom ismerőstől, hogy összehasonlították Prágát és Budapestet és Prágában sokkal több turista van. Hm. Hogy lehet összehasonlítani a két várost? Azon kívül, hogy egy-egy folyó kettészeli mindkettőt, és egyik oldaluk lapos a másik…..
A legtöbb ember gyermekkorában szeretett fára mászni. Minden fa egy kihívásnak tűnt és okkal, ok nélkül megmásztad. Így van, nem? Emlékezz vissza. Aztán, ahogy múlnak az évek, leszoktál róla. Ha le akarod szedni egy fa gyümölcseit, már néha eszedbe se jut, hogy megmászd. Fogod…..
Nem tudom, ez valami lelki defekt-e, de gyermekkorom olvasmányaiban mindig férfi főszereplőkért rajongtam. Tehát, hogy is mondjam, egyértelmű, hogy egy fiúnak a férfi hősök voltak az ideáljai, hiszen hozzájuk szerettek volna hasonlítani. Vajon más lányokkal hogy volt ez? Milyen…..
Vidéki születésű lévén, egy dráma megélni azt, hogy mennyi időt elvesz a tömegközlekedés Budapesten. Az autózás is, de azzal csak ritkán megyek. Tehát elsősorban azzal kellett szembesülnöm, hogy az egyébként is drága időmből minden nap minimum másfél órát azzal töltök,…..
Szorul a hurok a parlamenti semmittevő népség körül, Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett a népszavazás, miszerint "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
Päm 2009.04.03 13:01:54
Korrekttel értek egyet. Népszavazás? Ha egy szikrányi becsület lenne bennük, csak egy csepp, ami megmaradt, akkor maguktól mondanák, hogy rendben, nép, igazatok van, basszus, szégyellem magam, hogy eddig elfogadtam. De nem.
Aláírtam a Seres Mária aláírásgyűjtését, mert hittem benne, hogy végre, van valami, ahol kinyilváníthatjuk véleményünket, és egy icipici dolog jobb lesz. De látom, ideákat kergetek. Nem hittem, hogy ez a megspórolt pénz menti meg az országot, de hittem abban, hogy demokrácia van, és ha valami már iszonyatosan büdös, akkor azt ki lehet önteni a csatornába.
Hittem olyan ideákban, hogy legalább néhány ember azért lesz képviselő, mert szeretne valamit tenni, hogy jobb legyen. Azt nem vártam, hogy nem gondolja végig, hogy milyen hasznai lesznek, ezt elfogadom, mindenki megnézi, hogy milyen haszonnal jár, ha valamibe belefog. Dehát eredetileg az lenne a munkakörük célja, hogy az országon segítsenek. De az a helyzet, hogy van pár száz ember, akinek tízmillió másik a kezébe helyezte a sorsát, és ez a pár száz le se sz*rja a többi tízmilliót. Nem tudom, csak aljas, lelkiismeretlen emberek mennek képviselőnek, vagy hihetetlen gyorsan végbemegy ott az elk*rvulás??? De miért bántsam a k*rvákat, az legalább mindkét félnek jó valamiért....
Tavasz van, tavasz van, de jó futkosni a szabadban, ilyennek kéne lenni, de legszívesebben magamra öltenék egy fekete ruhát, és kolomppal a kezemben járnám az utcákat: emberek, véglegesen dobjátok el azt az ideát, hogy itt valaki jót akar nekünk, de nagyon-nagyon véglegesen, mert egy tiszta lelkű ember nincs már ott fenn.
Csakazértis szerelem   Autózom, Rádiót hallgatok Hogy került elő ez a szám?? Te jézusatyaúristen „Nekem ígért már a véletlen Nem menekülsz el az életben Elér bárhol a Csakazértis szerelem” Szóval csak úgy rutinből elkezdtem magamban fikázni a…..