Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edi-berny

233 bejegyzést írt és 282 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya! Éhes vagyok! Fantás szelet 2009.07.22 12:51:00
biztosan sokan ismerik, nekem nagy kedvencem. A babaváró bulin is ezt faltuk, így a babám is biztos szereti :)Tészta: 4ek lisztet 1 cs sütőporral és 2 ek kakaóporral összekeverünk. 6 tojássárgáját 6 ek. porcukorral kikeverünk és hozzáadunk 1 dl olajat. A 6 tojásfehérjét…..
edi-berny 2010.03.11 13:23:39
mert egesz egyszerüen a blogspot kezelhetöbb.nem babablog. enblog.www.csipobolszex.blogspot.com ..
Ne hagyd ki a lehetőséget, nyerj eredeti Hello Kitty hűtőmágnest!Retweeteld az alábbi bejegyzést és bekerülsz a sorsolandók közé. 5 db egyedi hűtőmágnest sorsolunk ki amelyikeket megtalálod a www.hellokitty.hu oldalon is. Fontos, hogy csak akkor vehetsz részt a játékban, ha az…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Figyuzzatok! Szabályok:Bárki játszhat akinek blogja van.Az első 3 ember, aki kommentet ír ehhez a bejegyzéshez, ajándékot kap.Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napban kell eljuttatni a szerencsés nyerteshez.Előre kell fizetni úgy, hogy ezt a felhívást közzéteszitek a…..
Huh! Vannak hozzä jätekszabälyok is, lässuk:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.2. A logót ki kell tennem a blogomba.3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.4. Írni kell magamról 7 dolgot.5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.6.…..
Charming Pet - Bad to the Bone Princess charmNyakörvre, hámra csattolható édes korona medál Princess felirattal, rózsaszín kő díszítésekkel. Mérete: korona- 4cm x 2,5cm teljes- 4cm x 4,5cm...
  Na szoval, annyi minden kimaradt, hogy na.Elöször is: Bendus 2 honapos lett.Ugyan nem tudom, hogy mit kell csinälnia egy 2 honaposnak, de hogy az en gyerekem a viläg legügyesebb gyereke az biztos :o)hangosan mosolyog (persze, hogy meg nem nevet, de hangosan mosolyog es ilyenkor…..
Jelentem jol vagyunk! (kop-kop-kop)Annyira jol, hogy most jol vagyok igyekszem elintezni mindent, amit eddig nem csinältam. Szoval folyamatosan uton vagyunk.Szerintem jövö heten mär tenyleg jövök, de meg mära is van beväsärläs, receptet elhozni a gyogtornära, gyogytorna, kis taaritäs…..
Es akkor meg egy link is: http://www.wirgegenviren.de/content/index/5?submenue_id=51..
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
Jááááááájjjj.Ugyi Robert szülei jófejek, meghívnak minket heti egyszer vacsizni. Ezzel nem is lenne baj. Csakhogy én épp igyekszem a 6 hetes csöppségünk napi rendjét beállítani. Mostanság 7 és 8 között fürdettem, úgy nézett ki bevállt. Tegnap fél 8ra voltunk vacsira…..
Hello Kitty blog Késedelem 2009.12.08 15:01:00
Ezer bocs, hogy megint ilyen sokára írok,de most meg beteg vagyok. De nyugi nem H1N1. :) Az ellen beoltattam magam, és kutya bajom szerencsére. A vérnyomásom nem éppen normális, és kivizsgálásokra kell járnom. Amúgy minden ok. December 5-én este kittem az ablakba a kis cipőmet, hátha…..
 Azaz Bende 1 honapos lett, mi pedig tegnap voltunk apäval pontosan 2 evesek!!! :o)(Picsäba, mitöl sos a kävem???...na mindegy)Na lässuk mit is tud az en egyhonapos csoda kakalädem :o) ->(csak mint egy normälis egy honapos)Szopizik, alszik, kakil, pisil es a 4böl 1 nagypapäjära…..
edi-berny 2009.12.02 18:07:59
Igaz, hogy Halloween-nak már vége van, de egy elképesztően morbid csecsebecsére bukkantam. Tényleg sokszor mondtam már azt, hogy bármire, bármikor, bárhová és bármiből készítenek nekünk Hello Kittys cuccost, de a mostani dolog kiverte nálam a biztosítékot. Van egy…..
Megszületett dräga barätnöm, dräga "pici" länya! Gratulälok nekik :o)))))3975 gramm, nem tudom milyen hosszu es neve meg nincs... :o))) Megcsak 3 napos :o)))Szeretem a nem normälis embereket :o)..
edi-berny 2009.11.27 11:45:13
A Hipnomaci :o) Ami Bende Spieluhr-ja. Tudom, hogy nektek ez olyan felvägosan hangozhat, de esküszöm, tenyleg nem tudom mi az nemetül. Olyan felhuzod es zenel a maci. Na szoval Bende üvölt, mint a sakäl. Maci elö, farkät kihuz (egen, eleg perverz :o) ) , Maci zenelni kezd es Bende abban a…..
Tegnap a hírdetést körbehírdettem, erre ma olvasom, h az előző blog kommentjébe mit írtak... Vkinek az a baja velem, h a 2007júniusi (vagy 2006júniusi volt?) osztálybulin egy játékpisztoly volt a kezemben és azt a képet látta iwiwen... Hát gyorsan le is töröltem... …..
Főzést és Bébiszitterkedést vállalunk (de nagyon szívesen mennénk és megyünk bárhova, imádjuk a gyerekeket - főleg a kicsiket, és a Judit nagyon jól tud főzni) a Nyári Szünetben, minimum 1 hétre!Érdeklődni lehet: jekyll-fan@freemail.huSzalma Lilla [azaz én] és Gácsi Judit…..
Vegre eljutottam ide is...Szoval, anyukämmal együtt jöttünk mär ki a szülöszobärol. Elvittek a gyermekägyas reszre es ott megkaptam a mär elfelejtettem hänyas szobät :o( heheeeee, de epp itt van elöttem egy papir, amin rajta van :o) szoval megkaptam a 2223-as szobät. Meg…..
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
- Hogy van az, hogy en meg igaz ki sem nyitottam a szememet, de mär nyilvän mäskepp veszem a levegöt, legaläbbis annyira mäskepp, hogy anyänak mär reg kapcsolnia kellett volna, hogy en mindjärt ebren leszek, s ennek ellenere kinyitom a szememet es mieg mindig nincs cici a szämban...…..
... döcögve kacag!!! :o)))))))))))))))))MEG KELL ZABÁLNI!!!!!!!!!!!! :o))))..
edi-berny 2009.11.12 13:26:42