Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommaso, a divatultra

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Van egy épület, ami kevésbé híres ugyan, mint az Empire State Building, de már másodjára megyek el mellette, és mindkétszer arra jutottam, hogy érdemes lenne róla írni egy keveset. Számomra nem a sztorija érdekes, és nem is a viselt építészeti stílusjegyei hoznak lázba. Sokkal…..
A városnéző túránk következő állomása a címben is szereplő Grand Central Station, azaz magyarra fordítva a Központi Pályaudvar lesz. Nálam a  városnézés többnyire úgy néz ki, hogy keresek a neten vagy az útikönyvemben valami helyet, ami gyalog is könnyen elérhető és…..
Kaszi menni nyugat! Times Square 2012.02.15 06:24:00
Üdvözlet! Szépen-lassan, futtában kezdem felfedezni Manhattan titkait, de az igazi turistáskodás még mindig várat magára. Viszont van egy látványosság, ami mellett / amin keresztül napi rendszerességgel elsétálok. Ez a Times Square, ami alig van pár saroknyira a munkahelyemtől.…..
Sokáig gondolkodtam, mi is legyen a megszólítás, de rájöttem, hogy foglak köszönteni minden bejegyzésemben, kedves idetévedt...Sziasztok Feleim! (nekem tetszik) Szóval megkezdtem portyázásom a világban, ma volt az első napom a napfényes nagykanizsán. Tudod mi az, hogy egyedül…..
Tommaso, a divatultra 2011.09.07 18:44:47
Tommaso, a divatultra 2011.09.08 18:50:00
Ahogyan Balázs bereklámozta, sikerült buszt szereznem! Ez pedig nem más, mint a Tinett Busz. Az alapszakaszbeli Vasas-meccs után történtek miatt sajnos "szolgáltatót" kellett váltanunk, ami nyilván drágább lesz, mint az eddigiek. Akkor, ha jól emlékszem, 65000 Ft-ért…..
Tommaso, a divatultra 2010.05.09 22:42:47
@ultrasrambo: Akkor csak kicsit szarjak bele, ne nagyot?
Tommaso, a divatultra 2010.05.09 22:45:17
@Ultras Bali: Jeszoké.
Tommaso, a divatultra 2010.05.09 22:47:14
Azt hiszem a finn nyelvtudásom eljutott arra a szintre, hogy én tanítsak másokat :D Kezdjük is a kiejtéssel. Nagyon hasonlít a miénkhez, kiejtenek minden egyes betűt, ami le van írva, nem úgy mint mondjuk az angolok, vagy a franciák, ahol néha teljesen nást mondanak, mint amit írnak.…..