Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ráday Anti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyolország - Szaúd-Arábia 3 - 2 A selección legalább olyan kényelmes tempóban látott hozzá első felkészülési meccséhez szombaton, mint amilyen kényelmes tempóban ez a poszt megíródott róla. Nem igényel különösebb írói bravúrokat az összecsapás színvonalának…..
A kollégák minden vb-csapatnak készítettek egy grafikát, így persze nekünk is:Grafika: ESPNBár nem igazán értjük, hogy miért pont 10 lába lett Cé-nek, és fenntartásaink vannak a fizimiskájával is, de azért respekt nekik, hogy a mezre is rárajzolták a hasizmait.Ha valaki…..
Argentína Adnátok egy kapust? 2010.06.01 19:56:00
Találós kérdés: Mi az, ami jobban hiányzik Argentínának, mint Inzaghinak a lesszabály eltörlése? Természetesen egy normális kapus. Amíg drága orániai kollégáink egyetlen Nils Holgersonja, a Spánieltekintetű fapapucsnyűvő Edwin "cula" Van der Sar több mint tíz…..
Hivatalosan is futballháborút indítunk Nigéria ellen, emiatt a bejegyzés miatt. Aszondja: dagadt hülye, meg csaló, meg izé...balfék. Mivel Kanun kívül egyetlenegy nigériai játékos sem jut eszünkbe, intézzük el annyival, hogy legalább hármat fogtok kapni jövő szombaton, de csak…..
Engerland Öregember nem vénember 2010.06.02 12:28:00
Az angol újságok persze kiemelt helyen foglalkoznak a tegnapi kerethirdetéssel, kiemelve a kutyakomédiát ami megelőzte (eredetileg déli 12 órakor kellett volna bejelenteni a 23 nevet, aztán délután négy lett belőle), és Walcott mellőzését, amivel kapcsolatban meglepően egységes…..
Egyre közeledik a nap, mikor az egész világ megtudja, miért is rajong Észak-Korea progresszív népe és Livorno a Cshonrimáért. Június 15-én éppen a világ egyik legerősebb válogatottja ellen bizonyosodhatnak be Kim-Dzsong Il szavai, melyet a méltán ismert és elismert "A…..
Csak a második félidőt volt lehetőségem megnézni. Abból kiderült, hogy mindkét csapat nagyon lelkesen játszott. A mexikóiak szépen járatták a labdát, magabiztosan fociztak, az olaszok pedig rendre későn értek oda.Buffonnak így is volt pár nagy védése. Elfogadhatóan…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..