Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Ace]

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Eddig is voltak már pletykák arról, hogy a harmadik generációs tablet elsősorban a kijelzőjében különbözik majd elődeitől, de most egy sima folyosói mendemondánál van jobb is: maga az iOS árulkodik a pixelszámról. A mobil operációs rendszer ötödik verziójában találta…..
[Ace] 2011.06.15 12:00:30
@holex: ha hiszed ha nem gondolkodtam rajta, hogy ezt én is leírom. :-)

Anno a PH fórumon álltak le velem vitatkozni az iPhone kijelzőjével kapcsolatban, hogy a retina display 4x nagyobb felbontás, pedig mondtam, hogy az csak 2x-es. Nem értették, hogy vertikálisan és horizontálisan lett duplázva az eredetinek, de ezt ők összeszorozták...
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Igazság szerint én csak egyet vártam az új böngészőtől: hogy az url-sáv értelmesebb legyen, és a Chrome-hoz vagy a Firefoxhoz hasonlóan megértse, ha nem webcímet, hanem csak valami hülyeséget pötyögök be.Ezt nem sikerült.Felmerült ugyanakkor néhány kompatibilitási probléma.…..
A jövő heti iPhone 4 és iOS4 érkezésére tekintettel tegnap óta letölthető az iTunes 9.2-es verziója is, ami a gépünket felkészíti a fentiek becsapódására. Azon felül, hogy ismeri az új telefont, könyvekként képes kezelni a pdf dokumentumainkat, és azokat is szinkronizálja,…..
Az iPhone 4-es premierje után persze már fel sem tűnik az ilyesmi, egy új Safari itt, egy formájában is megújult Mac mini ott, és egy átírt operációs rendszer legott, de mi azért csak beszámolunk ezekről a békeidőkben igazi áttöréseknek számító hírekről.A Mac OS 10.6.4-es…..
Appleblog Drága-e az új MacBook 2010.05.19 15:56:00
Tegnap jelent meg az új gép, és a kommentekben egyből felmerült, hogy nem éri meg az Apple legolcsóbb laptopja, túl drága, szar, szar, szar. Ezer dollárért sokkal jobban felszerelt gépeket lehet vásárolni, írták néhányan, a MacBook a frissítés ellenére is korszerűtlen és…..
Az iPhone OS 4 bétájának a kódját átfésülve érdekes részletekre akadtak a programozók. Egészen pontosan két sor izgatta fel őket nagyon. Ezek:AVCaptureSessionPreset640x480AVCaptureSessionPreset1280x720Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a következő generációs iPhone alkalmas…..
Egymás után jönnek a béták, mi meg leírjuk, amit titkos forrásainkon keresztül kiderítettünk. Megjelent például a billentyűzetkiosztás választásának lehetősége, mostantól az OS 4-ben is beállíthatjuk a QWERTY, a QWERTZ vagy az AZERTY-kiosztást (utóbbit milyen rosszindulatú…..
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
Nem mehetünk el szó nélkül emellett a hír mellett, pedig higgyétek el, megpróbáltuk. Szóval a jelek szerint úgy tűnik, hogy a Microsoft újabb vonatkozásokban is az Apple útjára lép. Na nem a mostani útra gondolok, mondjuk az egy évvel ezelőttire.Ugyanis az Engadgetnek hivatalosan…..
Pár napja az Olimpiában ebédeltem egy barátommal. A menü mellé adott pohár szikvízzel vártuk az előételt, miközben az élet nagy dolgairól beszélgettünk: ételekről, barátnőkről, tartozásokról, nyaralásokról. Mindketten iPhone-t használunk, méghozzá a 3G-s modellt, így…..
Steve Jobs mindenképp sokat tett le az asztalra azzal, hogy létrehozta a talán legizgalmasabb számítógépes céget és animációs stúdiót: az Apple mindenképp kiemelkedik a mezőnyből, függetlenül attól, hogy mennyien ismerik el vagy tagadják érdemeit, a Pixar viszont a többség…..
[Ace] 2010.02.17 10:19:17
@dave86: Ne kezdjük már el itt is, ami rengeteg oldalon már divat...mást se lehet a kommenteknél olvasni, csak azt, hogy ez miért hír, ez kit érdekel...ha nem érdekel, nem olvasod el. Ennyi. Érdekességnek jó.
Az IDC szerint a válság ellenére is szép növekedést produkált 2009-ben az okostelefonok piaca, ami azonban még ennél is érdekesebb, az az iPhone átlagon felüli bővülése. A statisztikák szerint az Apple mobiljának forgalma 2009. utolsó negyedévében 97,7 százalékkal volt…..
[Ace] 2010.02.05 09:58:00
@klarky: Ezt tényleg picit benézted, mert nem azt mondták, hogy mobiltelefongyártók körül a legnagyobb, hanem mobile device. Ettől függetlenül 3 modellel 3 év alatt a harmadik hely nem semmi...
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Hát ez hosszú idők óta a legizgalmasabb magyar vonatkozású hír. Az elmúlt hónapokban ugye egyre közelebb került hozzánk az Apple, és most úgy néz ki, hogy a legjobban várt szolgáltatás is megérkezhet hozzánk: az online zenebolt. Ráadásul mindezt az Európai Uniónak…..
[Ace] 2009.10.21 18:06:49
Végre megtörtént, amiről hónapok óta megy a pletyka, frissítette gépkínálatát az Apple. Mindkét, az átlagembert érdeklő asztali kategóriában nagy vérengzést hajtott végre a cég, megújult az iMac és a mini, de hozzányúltak a MacBookhoz is. A monitoros gépből ezentúl 20…..
Múlt héten az Apple és a Psystar is gyorsított eljárásban meghozott ítéletért folyamodott Aslup bíróhoz, ha nem muszáj, egyikük sem várná meg a jövő év elejét a bírósági tárgyalás megkezdéséig.Az Apple természetesen határoott ítéletet vár, miszerint a Psystar…..
Az európai hivatalnokok tovább nyomoznak a felrobbanó iPhone-ok ügyében. Meglena Kuneva fogyasztóvédelmi biztos arra figyelmeztetett, hogy amennyiben kiderül, valamilyen hardver-hiba áll az esetek hátterében, eltávolíttatja a boltok polcairól a készüléket.A nyomozást jelenleg egy…..
Komolyan mondom, lassan apróhirdetés-rovatot fogok indítani a blogon. A múltkor, miután leírtam, hogy mekkora egy szar, sikerült elpasszolnom a HP 914c-m, amin annyira felbuzdult egy haver, hogy megkért rá, próbáljuk meg eladni az iPod Touch-csát is (táccsát, mi?).Szóval Tamást az a…..
[Ace] 2009.09.22 11:14:18
@raasa: Ááááááááááá úristen Pixmania. :D:D:D:D

Ajánlom keress rá a "cégre" fórumokon...csupa boldogság...
Appleblog Utazó iPhone: Porto 2009.08.22 08:12:00
Különösen kedves szívemnek, hogy bejelenthetem: utazónk eljutott Portugáliába is, Porto városából jelentkezett be legutóbb, ahol csillagász olvasónk, Marton Gábor zsebéből kukucskált ki.A 2009-es YERAC-on (Young European Radio Astronomers Conference) jártam, amit a portugáliai…..
[Ace] 2009.08.22 09:31:07
Július 31-n, az iPhone hazai premierjének a napján haverkodtam össze Csernyánszky Zoltánnal, aki legelöl állt a sorban. Hajnali fél ötre érkezett, szóval nyolc körül már meglehetősen elcsigázott volt, különösen az újságírók seregétől: nem akart ő első lenni, nem vágyott…..