Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miigaz

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trónok Harca Mi lett Ned Starkkal? 2014.04.27 15:40:40
Amikor a nővérem elkezdte nézni a Trónok Harcát, az első évad befejezésekor teljes letargiában hívott fel : Most komolyan meghalt az öreg Stark?! Majd reménykedve kérdezte: ugye fog még történni valami? Nos, mint tudjuk, nem történt. Stark apukának és a Martinba vetett…..
miigaz 2014.04.28 12:12:53
@szlan: Vagy talán nem is az ő fattya, csak kötelességének érezte, hogy egy ilyen hazugsággal védje meg a gyerek életét, ami által még nagyobb hős lesz .
Ha követi - és miért ne követné? - Trónok harca-napunkat, akkor láthatta, hogy a világ jobban készül már a sorozat negyedik évadjára, mint a foci-vébére. A promók szerint a "leggrandiózusabb, legvéresebb szezon" következik, és ezirányú várakozásainkat erősíti a fan art-ra…..
miigaz 2014.04.06 09:27:34
Győrben a polgármester munkatársának és sofőrjének anyja is trafikhoz jutott. A sofőr anyja rokkantnyugdíjas asszonyként két üzletet is kapott, ami szép munkabírásra utal. Nem tudjuk, hogy az ő "Nemzeti Dohányboltjuk" látható-e ezen a mai a győri képen. Így csak annyit…..
Egy neves elméleti fizikus szerint az időutazás valóban lehetséges, de csak a jövő fele, és nem pedig a múltba.   Most azonban kissé megváltoznak a fizikai elméletek, ugyanis a NASA hivatalosan bejelentette, hogy léteznek féreglyukak, melyek a téren és időn át kaput…..
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
Szikáran, tényszerűen nézzük meg, miként tálal hírblokkjában egy, az emberek életviszonyait befolyásoló hatóságiár-változtatást a Hírtelevízió.Első mondat:Szeptember elsejétől módosul a közösségi közlekedés tarifarendszere.A változás lényegének összefoglalása,…..
miigaz 2012.08.29 06:35:55
www.volan.hu/dijszab/jegyar2012.pdf
Ezt érdemes megnézni! Aki arra használja a buszt, hogy eljusson vele a vonathoz, HÉV-hez, piacra 5 km-nél rövidebb távra az eddigi 155 Ft helyett 250-et fog fizetni.
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
  Az elmúlt két-három napban eléggé sok hír röppent fel a rendőrség átszervezésével kapcsolatban, és most, hogy már kicsit tisztul a kép (ha ugyan tényleg tisztul), ideje kicsit megvizsgálni a dolgokat. Az már biztos, hogy a Belügyminisztérium döntése szerint jogutód…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
miigaz 2011.11.23 08:26:31
webszolga.hu/valasztas/
Ezt csak érdekességként teszem ide. Nem reprezentatív felmérés, eddig kb, 85000 szavazat.
A közvéleménykutatók 1500 fős minta alapján dolgoznak.
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
miigaz 2011.11.04 04:01:14
@A Spanyol Inkvizíció: Igen, a szocpolnak törvényi feltételei voltak, aminek alapján előzetesen minden bank azt mondta, meg fogjuk kapni. A MÁK azt mondta mikor kérdeztem, hogy megfelelünk-e, hogy a bankok tudják, menjek hozzájuk. Akkor indoklás nélkül utasították el (legalábbis a bank nem mondott semmit). Két év múlva tudtam meg, hogy a hiba annyi volt, hogy a vállalkozó, akitől a házat vettem, a fia telkére épített, és mivel a telek magánszemélytől volt nem jár. Ezt akkor ott nem mondták.
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
miigaz 2011.09.19 13:50:36
@orient: Te hol élsz? A multiknál dolgozik a magyarok fele, akik nem hogy 200 bruttót, de jó ha a felét kapják.
miigaz 2011.09.19 14:06:59
@orient: Te valószínűleg nem a könnyűiparban dolgozol, ahol a zemberek nagy része 80 nettó körül visz haza. Akik több műszakban dolgoznak, azok elérhetik a 100-at is!
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
miigaz 2011.08.13 08:21:03
youtu.be/YHycIYC-QN4
Itt meg lehet nézni a játékot! Érdemes nézni a játékosok arcát. némelyik simán nyomja a halálos adagot, mások már az egészen alacsonynál is segítséget kérően néznek körbe, de mivel látják, hogy mindenki nyugodt, elhiszik , hogy nem ártanak azzal amit tesznek.
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
Gunned Alf képe csak azoknak mond valamit, akik építkezés közelébe kerültek valamilyen módon, de számítok rá, hogy miattuk megérte kitenni. Másoknak marad az esztétikai élvezet.                           Lindab Rainline..
miigaz 2011.06.24 19:35:19
Még egy rejtvény a hétvégére.  ..
miigaz 2011.05.06 16:01:49
miigaz 2011.05.06 16:03:31
miigaz 2011.05.06 20:14:28
A tér a nevét 1932-ben kapta. 1954 és 1961 között épült fel a környéken az első lakótelep jellegzetesen szocreál stílusban, a mai metróállomással átellenben, a Kerepesi út és Pillangó utca mentén. A csendes, kertvárosias, „peremvidéki” jellegű tér a 2-es metró…..
Mit tiltson be egy önkormányzat, ha nincsenek romkocsmái, a madarakat meg nem tudják. Na persze tehetek epés megjegyzéseket, valójában irigylésre méltó Balatonfüred helyzete és tulajdonképpen igazuk van, hogy megvédik a település egyik nagy értékét, a nyugalmat. Mint az…..
miigaz 2011.04.08 10:27:23
@Rocky: Ja! A büdös kommenisták nyírják vasárnap benzines fűnyíróval a füvet, ők flexelnek és csak az ő gyerekeik ordítoznak anya után. Még jó, hogy az ország több mint kétharmada már biztosan nem komcsi:)
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..
miigaz 2011.03.03 06:48:50