Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masvilag

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ReflektÁl Te most szórakozol? 2013.06.13 01:56:59
Az elmúlt pár évben kis hazánkban a bulizási kultúra nagy fejlődésen ment át, körülbelül olyan léptékűnek mondanám, mint hogy az ősember lemászott a fáról. Persze ehhez pár tininek meg kellett halnia a West-Balkánban, hogy rájöjjenek, hogy a profitmaximalizás érdekében nem…..
FeliCitta Cantamaggio 2013.05.03 00:43:32
Adott egy édes kicsi település Emilia-Romagna tartományban, ahol minden év április 30-án megrendezik a Cantamaggiot. Ez egy tradicionális helyi fesztivál, amit Versanca-ban és a környező településeken tartanak meg, ezzel köszöntve a májust. A fesztivál lényege, hogy a központi…..
A Nyugati aluljáróban egy férfi nyújtotta felém a Jobbik HAZAI PÁLYA című lapját, amit kíváncsiságból elfogadtam. Nagyon megköszönte, hogy elvettem tőle és már lelkesen nyújtotta a következő újságot az utca emberének. Látszódott rajta, hogy igazi meggyőződéssel végzi…..
Ha menekülnél, de nincs hova.Hosszú idő után úgy éreztem, újra írom kell. Szakdolgozatomat a hajléktalanság témakörében írom, és most már ott tartok, hogy már csak össze kéne rakni az egészet. Sok érdekes emberrel találkoztam és készítettem interjút. Kollégákkal és…..
Lemerült a telefonom. Nem tudtam hazafelé zenét hallgatni. Szeretek nyitott szemmel járni a világban, de a hallásom más kategória. Néha legszívesebben azt kívánnám, bárcsak ne hallanék, vagy meg tudnám választani, hogy mit.  Társadalomtudományi területen tanulok, tehát…..
A minap a szomszédban voltam. Tudtam, hogy ebben az országban sok dolog megtörténhet és azt is, hogy a falumban még inkább.  Elképesztő, hogy 10.000 Ft egy óvodás és ugyanennyi egy kisiskolás havi menza költsége is. A szülő persze befizeti, mert nincs ideje főzni, meg…..
  „Az élni akarás több mint matematika, az élet pedig természete szerint helyet követel magának, és ha van hely, akkor összenő, ami összetartozik. Mert ez az élet rendje. Mint amikor a növény feltör a romok között. Persze, lehetne gyom is. De legyen inkább életfa”…..
masvilag 2011.07.18 12:42:41
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..