Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p22

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó István ismét hokiklubot vezet 2011.07.19. 21:19 F. Kapus..
p22 2011.07.20 13:38:42
Tekintettel arra hogy kedves Roham Billy által megszólíttattam :
Az információid tévesek, az MTK egy fillérrel sem tartozik a Pesterzsébet jégcsarnoknak, vagyis saját magamnak, tekintettel arra hogy az MTK nem is edzett Pesterzsébeten, csak a lányok, akik pedig az amatőrökhöz jártak edzésre, külön edzésük nem is volt. A tartozás az MJSZ felé áll fenn, amit a serdülő és ifi csapatunk hozott össze a Kisstadionban és a Millenárison, ezzel kapcsolatban én is tárgyaltam az MJSZ vezetésével és az új vezetés is, a tartozás ki lesz fizetve hamarosan, tekintettel arra, hogy másképp a csapataink nevezését el sem fogadják.

Az Önkormányzat kért fel, hogy az ESMTK-nak legyen jégkorong szakosztálya, és ezt szervezzem meg én, a "féreg" :) Egyébként nem hiszem hogy az ESMTK bármilyen veszélyt jelentene bárkire, hiszen a Lobogó utcából átjött gyerekeken kívül egy abszolút amatőr szintű női csapata és egy abszolút legalacsonyabb amatőr szintű ( TAJB ) férfi csapata lesz. Remélem ezeket nem irigyli senki tőlünk, ezeket bárki megszervezhette volna eddig is ( ja, ezeket a lányokat és fiúkat is én toboroztam, kb 40 fő, és ez csak fél év termése, ez már több mint 20 ha jól számolom :) A Farkasokon és az ESMTK szupermini-minin kívül egyébként nem edz más utánpótlás csapat a jégcsarnokban, tekintettel arra hogy a Fradinak jelenleg nem sok utánpótlása van, és azok is máshol fognak edzeni a szezonban.

A Farkasok eddig és ezután is rengeteg támogatást kapott és kap az Önkormányzattól és többek között tőlem, "a féregtől", a Jégcsarnoktól is, erről gondolomDobos Tamás többet tudna mesélni.

Nem tudom mennyire ismered a pályafutásomat, de elég hiányosak az ismereteid, szám szerint valóban nem tudom mennyi gyereket toboroztam amióta benne vagyok a hokiban 12 éve, hányat edzettem eddig, hány kapus került ki a kezeim közül és pl. hány női kapus lett ebből válogatott, de azért 20-nál biztosan több :)

Egyetlen csapatom sem tartozott soha egy fillérrel sem senkinek, az MTK tartozást is rendezzük, az idény végén egyébként levélben jelentettük be az MTK vezetésének, Farkas Ferencnek, hogy az MTK Jégkorong Szakosztály Elnöksége magára vállalja a keletkezett tartozás kifizetését, így azt mi elnökségi tagok dobtuk volna össze, viszont még egy ilyen idényt ezek után felelősséggel nem vállalhattunk. Ezután nyilatkozott úgy az MTK vezetése, hogy ragaszkodik a szakosztályhoz és anyagi áldozatot is hoznak ezért, és a tartozást is átvállalják.

A "gusztustalan magánbiznisz" sejtetése pedig rágalmazásnak minősül, ez viszont már büntetőjogi kategória, szerintem ezzel azért ne dobálózzunk ilyen bátran. Szerencsére az Önkormányzat köztulajdona, a Jégcsarnok, ha erre gondolt a kedves kommentelő, olyannyira körbe van bástyázva különféle ellenőrzési szintekkel, hogy bátran állok bármilyen vizsgálat elé, mint ahogy ilyen vizsgálatokon évente többször is átestünk eddig is. Minden fillérrel el kell számolnom tételesen, amennyiben viszont valamilyen megcáfolhatatlan bizonyítéka lenne, kérem tegyen feljelentést az ügyben, az becsületesebb, mint álnév mögött, légből kapott információk alapján rágalmazó véleményt nyilvánítani egy nyilvános fórumon.

A kommentelő hozzászólása mögött inkább valamilyen személyes indíttatású kampányt sejtek személyemmel szemben, amennyiben gondja van velem kapcsolatban, a telefonszámom akár a honlapon is megtalálható, szívesen beszélgetek bárkivel és szívesen elmagyarázok bármit, ami felmerül.
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
p22 2009.05.25 17:15:17
Sziasztok
Némi segítség, mert ezt én is jó kezdeményezésnek tartom.
A NAJB szervezése is így indult, egyszerűen sokan nem fértek be a MAJL szabály kereteibe, ezért valami mást kellett kitalálni.
Új szabályt írtunk. Egyszerűnek hittük, annak is indult, de az élet mindig új dolgokat produkált, és ezekre a szabályokkal reagálni kellett, jelenleg már 9 oldalnál járunk :)
Egy új bajnokság olyan lesz, amilyenre a résztvevők tenni akarják, de szabályok nélkül nem megy, mert az előbb utóbb anarchiába torkollik, mindig lesznek akik valami kiskaput találnak. Sajnos az élet ilyen, úgyhogy a kiskapukat be kell zárni és alkossátok meg a saját szabályaitokat, olyat amilyet ti szeretnétek, azoknak akikkel játszani szeretnétek, és meg kell határozni, kikkel nem szeretnétek játszani. Sajnos ezekre konkrét és határozott szabályok kellenek. Ellenőrizni nehéz és mindig van aki sumákolni akar, mert a játékot néha elnyomja a győzni akarás és ez sajnos azt jelenti hogy sokaknál több is belefér mint ami megengedett...
Szabályok és ellenőrzés nélkül nem megy, mi is egyszerűbbnek hittük, de valójában nem az.

Jó ötlet hogy kizárólag az igazi, főleg felnőtt fejjel kezdő amatőröknek is lenne egy bajnokság, és valóban a három erőcsoportnak kialakult az igénye, de jó ötletnek tartanám ha akár a MAJL szervezne egy I. és II. osztályt, a szabályokat kettébontva. Higgyétek el a szervezés, a szabályrendszer kialakítása nem egyszerű dolog, mindenesetre jó munkát hozzá, láthatóan megmozgatta az amatőr világot a felhívás és szurkolok hogy sok csapat jöjjön össze.

Amennyiben segítségre van szükséged, keress meg (
najbhoki@gmail.hu, Palotás István NAJB szervező ), és szerintem a MAJL-ból Horváth Árpi is szívesen segít neked ( a www.majl.hu honlapon van az elérhetősége ).

Jó munkát
Megvan az utolsó kieső, a magyar válogatott szakvezetői úgy döntöttek, Fodor Szabolcs, az Alba Volán támadója nem vehet részt az A csoportos világbajnokságon. Fodorral az elmúlt években nem nagyon számoltak a nemzeti csapatnál, tavaszi teljesítményével hívta fel magára a…..
p22 2009.04.20 20:34:22
@facsipesz: Sziasztok. A Pesterzsébet Jégcsarnok emeleti éttermében lesz közvetítés a meccsekről nagyképernyős TV-n.
Vasárnap Pesterzsébeten megtörtént a 2008-2009-es idény utolsó bajnokavatása. A NAJB helyosztóit 250 lelkes szurkoló előtt játszották le. A HC Sopron is befejezte szereplését a burgenlandi amatőrligában. Minden tudnivalót megtalálnak kattintás után. Ahogy arról korábban…..
p22 2009.04.09 10:47:45
@Dzsymm: Az új amatőr bajnokság, a NAJB azért alakult , mert több csapat pl. a Hargitai Farkasok és a Jászberény az OBI múlttal rendelkező játékosaik miatt nem indulhattak a MAJL bajnokságában, tekintettel arra hogy a szabály ott ezt nem teszi lehetővé. Több hasonló cípőben járó idősebb játékos is így játéklehetőséghez jutott újonnan alakult csapatokban ( Jégsólymok, Hockey Monkey ), akiknek az OBI B már túl erős volt, viszont öregfiúk bajnokság meg nem létezik. Egyébként több játékos is volt, aki mindkét bajnokságban játszott, egyik bajnokság sem akadályozza meg hogy bárki, akár csapat is átjátsszon a másikba, a lényeg hogy az adott mérkőzéseken megfeleljenek az adott bajnokság szabályainak. Mondjuk úgy, kicsit hiánypótló bajnokság született, de éppen a játékosok körének meghatározása miatt a két bajnokságot nem nagyon lehet összekapcsolni, a két bajnokság nem konkurenciája egymásnak hanem kiegészíti egyik a másikat, hogy minél többen tudjanak játéklehetőséghez jutni szervezett körülmények között. Ennek ellenére tervbe van véve egy Amatőr Szuper Kupa megrendezése a két bajnokság 3., 2. és 1. helyezttjei között.