Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippgurukisfia

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..
tippgurukisfia 2009.02.22 23:27:12
Pechről lesz szó, baszod. Ignác besokallt ettől az angliai melótól, egy ilyen indiai éttermes faszi házán melóztak, a srác két szlovák arccal a fürdőben rakta a mozaikot, kurva nagy felületen valami Shiva-szerű mintát kellett kirakni, egy öreg indiai faszi irányította őket, meg volt egy színes kép, hogy nagyjából hogy nézzen ki. Már napok óta baszkódtak a kis mozaiklapokkal, Igninek már vérbe' forgott a szeme a koncentrálástól, azt' amikor este távolabb léptek a faltól, látják, hogy csúnyán elkúrták, mer' az arcnak se' szeme, se szája, az egy szem orral meg úgy nézett ki, mint egy segg, vágod, ha reggel meglátják, hogy valami szerencsehozó istenségből segget csináltak, kész a balhé, úgyhogy éjfélig bontották vissza, a kisbusz, ami a melósokat vitte, otthagyta őket, a földön aludtak, azt' reggel, amikor arra ébredt, hogy az egyik szlovák csóka a csatorna csonk fölé guggolva kulázik, eldöntötte, hogy ez nem pálya, hazajön a picsába.

Másnap megkapta a heti bért, tiplizett is rögtön, vett még egy Liverpool mezt, rávette a pulcsijára, azt' nekiindult egy cetlivel, hogy melyik buszokkal jut ki a reptérre. Na most, ahol pecózott, az West Ham, baszod, és valami kupameccse volt a csapatnak, mindenki kék-bordóban, eleinte csak családok, aztán egyre súlyosabb arcok, egyszer csak azt veszi észre, hogy a buszmegállóban vagy harminc hevesebb arc között áll. Konkrétan befosott, ahogy beszólogattak, de elkezdte, hogy hángöri, gó hóme, puszkász, azt' a huligánok látták, milyen lúzer fasz, mobillal fotózkodtak vele, a végén már ő is vigyorgott, de hirtelen kapott egy sallert, le kellett vennie a pólóját, azt páran lebrunyálták, és röhögve továbbmentek. Csengett a füle, nem nagyon vágta, mi a fasz van, a húsz fontos mezt meg otthagyta a sárban.

A reptéren még volt négy órája, full megkönnyebbülés volt, hogy kiért, meg megy haza, becsekkolt, aztán a tranzitban gondolta könnyít magán, de nem nagyon bírja a társaságot, az a típus, aki a nyilvános klozeton köhög, amikor fingik, egészen rémisztő hangzavart produkál, ha nem találja el a ritmust, na, ezért a rokivécébe ment. Ül a csávó a fajanszon, rájön a para, hogy nem zárta be az ajtót. Vágod, hogy a rokikló elég tágas, feláll, hogy rázárja az ajtót, de valami kipottyan, lépne, de a letolt gatya miatt elvágódik, neki a villanykapcsolónak, egyszer csak már fekszik az oldalán a matt sötétben. Na addig kavart, hogy felkeljen, meg fényt csináljon, hogy összeszarozta a szürke devergó pulcsija oldalát, meg elejét, hiába mosogatta a csapba', egyre trébb lett, a többi cucca meg már a gépen volt.

Az arc a fekete tollkabátjában tolta végig az utat, a sztyuvik szóltak neki, hogy vegye le nyugodtan, de nem lehetett, izzadt, baszod, meg tiszta ideg volt, elég zoraj volt a feje. A vége felé már furcsán sandítottak rá a sztyuvik, ráadásul akkora kikúrt köd volt Ferihegyen, hogy Bécsben szálltak le, ott meg várták a biztonságiak, mer' a gépen ilyen gyanús volt. Németet nem vágja, a kérdésekre nem nagyon tudott válaszolni, azt' berakták egy ilyen ablak nélküli szobába, ahol két feka volt, meg egy ilyen pakisztáni arc, három órát dekkolt ott, mire hoztak egy tolmácsot, a csávók nem vágták, hogy hángöri, meg miszték, szóval nem nagyon dumált velük. Kénytelen volt elmondani, hogy még kint konkrétan leszarta magát, a tolmács, bazmeg, alig tudta elmondani a röhögéstől az osztrák tisztnek, mi a sztori. Az utasok már rég elmentek busszal, mire elengedték, a mobilja lemerült, de a tolmács tellájáról küldött egy SMS-t a faterjának, hogy jöjjön érte Bécsbe. Az öreg éppen piázott, úgyhogy a muterja vezetett, de az eléggé fosik a pályán, kilencven a max, szóval az is volt vagy három óra, mire kiértek. A cuccát ráadásul elvitte a busz Pestre, a dzseki alatt olyan büdös volt, mint a kolera, lehúzott ablakkal mentek hazáig, még egy kötőhártya-gyulladást is kapott.

Másnap átmentek a spanok a hírre, hogy hazajött, konkrétan megijedtek tőle, hogy néz ki. Azóta ha valaki szóba hozza, csak annyit mond, Anglia, a kurva anyád! PERSZE NEM IGAZ DE AZÉRT REMEKÜL SZÓRAKOZTAM!