Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djmarkee

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sokat konyítok sem az aktmodellkedéshez, sem pedig a pornózáshoz, de örömmel látom, hogy ezekben a körökben valóban törődnek az alkalmazottakkal, és nem csak üres ígéret a fejlődési lehetőség. Amint megunják a testük kizsákmányolását, már ugorhatnak is a DJ pultba egy…..
Biztosan mindenkinek van olyan szolgáltatás szerződése (telefon, tévé, internet, újságelőfizetés), aminek a díjából bizonyos mértékű kedvezményt kap/kapott a hosszabb távú előfizetésért (1-2-3-4-5 év) cserébe. Ezzel én is így vagyok, szinte mindenünkre legalább 1 év…..
Ha már a tegnapi posztban kiengedtem a gőzt, akkor íme egy TÉNYLEGES SEGÍTSÉG: íme a mezőgazdaságban felhasznált gázolaj ÁFA visszaigénylésének a menete (2008 utáni évekre vonatkozóan): Íme egy segédlet, amit át lehet…..
Mivel mezőgazdasággal (is) foglalkozik a családunk, ezért a mezőgazdaságban felhasznált gázolaj ÁFA tartalmát visszaigényelhetjük. Természetesen le van korlátozva a mennyiség, hektáronként maximálisan 97 literre, ami a föld megművelésére elég is. Általában nem…..
Papírország Érdekes új szót találtam ki pár perce. Mivel a munkám végett sokat mozgok szavak, mondatok között, egy szó mint száz, a magyar nyelvben, így mondhatni nap mint nap jutnak eszembe a mostani országra, világra, és minden egyéb dologra vonatkozó nyelvújító szavak. Íme…..
A Megmondó Blog A Megmondó Blog 2012.11.21 21:33:00
Üdvözletem, és Tiszteletem mindenkinek! Egy átlagos, fiatal, értelmiségi férfi vagyok, ezt a blogot pedig azért indítom/indítottam, hogy a mindennapi dolgokat/gondokat/problémákat, amikkel mind munkám, mind kikapcsolódásom során találkozom, és elsősorban BOSSZANTANAK, azokat…..
UPDATE! ÚJRA VAN DVD!(De a Blu-ray elfogyott...) A lemezek az alábbi valós és virtuális internetes helyszíneken vásárolhatóak meg, itthon és Szlovákiában: BOLTOK, MAGYARORSZÁG: Alapítvány a Budapesti Állatkertért boltja: Fővárosi Állat- és Növénykert bejárata…..
djmarkee 2011.12.30 19:47:55
@zozocam: Én olyat szeretnék kérni, hogy ha lesz letöltős változat, mindenképpen gondoljatok már a HD felbontásra. Én most látam az M1 HD-n, nem is értem, hogy egy ilyen nahxfelbontású filmet miért is adtatok ki DVD-n, ami pont a lényeget nem mutatja a felbontás-esztés miatt! Mindenképpen vevő vagyok egy 720p vagy 1080p felbontású verzióra (vagy akár egy Blu-ray "m2ts" verzióra)!
Nagyszerű film, csodálatos felvételekkel, köszönjük, hogy elkészítettétek ezt a filmet!
Üdvözlettel: KM